Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » YORKI- "feje lágya" Yorki...

YORKI- "feje lágya" Yorki kiskutyám: Johhnie 4 hónapos lesz március 4-én. Normális dolog-e, hogy még a kutycsa nem csontosodott teljesen össze? Napi 1/2 calcium tablettát kell adnom neki- de azt is meddig?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 13:49
1 2
 11/14 Akiteki ***** válasza:
100%

Kiskutyáknak nincs olyan kutacsa, mint az embergyereknek, hogy ki lehet tapintani.

Fejlődési rendellenesség, jó eséllyel egyéb csontproblémái is lesznek.

Ismét egy iskolapélda a szaporításra.

Sajnálom szegény kutyust.

2010. márc. 2. 19:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Voltam a kutyusommal a kötelező oltáson és jeleztem a dokinak a dolgot.

Kitapogatta a feje búbján a kutacsot. Nem volt meglepődve. Azt mondta, hogy már járt nála ilyen kutyus s ha akarom megRTG-ezheti, de minek, ha a kutyának nincs jelenleg semmi tünete,baja. 2 hét múlva viszem Johnnie-t a veszettség elleni védőoltásra. Majd akkor jobban kifaggatom erről a témáról, mert azért aggódom érte egy picit. Most szegénykémnek fáj az oldala, ahova a szurit kapta :(

2010. márc. 2. 23:21
 13/14 Akiteki ***** válasza:
100%

És gondolom mondta a doki azt is, hogy a kálcium mit se használ.

Remélem, más baja nem lesz és hosszú éveket fogtok együtt tölteni a lukas fejecskéjével együtt.

2010. márc. 2. 23:24
 14/14 anonim válasza:
Szia, 1 hete van nálam egy yorki kiskutya, sajnos 2 napja vettem észre, hogy a kutacsa nem záródott. Az eladő szerint nincs is ilyen gond a yorkiknál és hülyeségeket beszélek! Még van lehetőségem visszavinni, de nem könnyű 1 hét után sem megválni tőle. Viszont sok rossz dolgot olvastam e rendellenesség következményeiről. megkérdezhetem a te tapasztalataidat a hasonló problémával rendelkező kiskutyával kapcsolatosan? Nem tudom mit tegyek, ...
2011. aug. 1. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!