YORKI- "feje lágya" Yorki kiskutyám: Johhnie 4 hónapos lesz március 4-én. Normális dolog-e, hogy még a kutycsa nem csontosodott teljesen össze? Napi 1/2 calcium tablettát kell adnom neki- de azt is meddig?
Kiskutyáknak nincs olyan kutacsa, mint az embergyereknek, hogy ki lehet tapintani.
Fejlődési rendellenesség, jó eséllyel egyéb csontproblémái is lesznek.
Ismét egy iskolapélda a szaporításra.
Sajnálom szegény kutyust.
Voltam a kutyusommal a kötelező oltáson és jeleztem a dokinak a dolgot.
Kitapogatta a feje búbján a kutacsot. Nem volt meglepődve. Azt mondta, hogy már járt nála ilyen kutyus s ha akarom megRTG-ezheti, de minek, ha a kutyának nincs jelenleg semmi tünete,baja. 2 hét múlva viszem Johnnie-t a veszettség elleni védőoltásra. Majd akkor jobban kifaggatom erről a témáról, mert azért aggódom érte egy picit. Most szegénykémnek fáj az oldala, ahova a szurit kapta :(
És gondolom mondta a doki azt is, hogy a kálcium mit se használ.
Remélem, más baja nem lesz és hosszú éveket fogtok együtt tölteni a lukas fejecskéjével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!