Ha találok egy kiskutyát akkor mi a teendőm?
Tehát holnap elviszem állatorvoshoz, meg kiteszek mindenhová hirdetést, stb. Mivel még nagyon kicsi így szinte biztos, hogy semmi oltása, chip-je nincsen.
Amíg nem találok gazdát (vagy a saját gazdáját) és nálam van, akkor nekem kell kifizetnem az állatorvosi költségeket?
(nem a kiskutyától sajnálom, de gondolom több oltás, chip, stb, azért nem 2 forint)
Teljesen egészségesnek tűnik, meg játékos és eszik-iszik is rendesen, de azért szerintem orvosnak mindenképp látnia kéne.
A XX. kerületben egy kertes házas övezetben. Össze-vissza szaladgált (járdán-úttesten egyaránt), aztán amikor hozzá szóltam rám tapadt.
Nem akartam csak úgy otthagyni, elzavarni, és nem csengethetek be mindenhová egyenként.
Szerintem vidd le az orvoshoz. Csak azért hogy megnézze van e benne chip, nem fog pénzt kérni. Odatartja a nyakához a gépet és az mutatja egy pillanat alatt.
Ha nincs benne chip és te meg akarod tartani és kéred, hogy vizsgálják meg, az más, az már pénzbe kerül.
Úgy járnál a legjobban, hogyha felhívnád az orvost, és megkérdeznéd, hogy mire számíthatsz árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!