Hol, kitől tudok venni Shih tzu kiskutyát?
Eladó Shih tzu kiskutyát keresek. Valaki tud segíteni, hogy hol lehet kiskutyákat találni? Ajándékba szánom anyukámnak.
Ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi is ennek az útja/ módja azt nagyon megköszönném.
tenyésztőtől. úgy megy, hogy kiválasztod a neked tetsző tenyésztőt, megnézed, ki milyen párosítástól vár kölyköt, esetleg az eddigi almokat is meglesed. ha megvan az, amelyik tetszik, felveszed a kapcsolatot a tenyésztővel, és foglalózol le kiskutyát, addig összegyűjtöd rá a pénzt.
de szerintem ajándékba kutyát adni nem a legjobb ötlet, inkább válasszátok ki együtt anyukáddal a tenyésztőt és a leendő kiskutyát.
Köszönöm a válaszokat. Nem állítok haza egy kiskutyával, anyu fogja kiválasztani majd :)
Nem értem, hogy egy kiskutya, hogy lehet ilyen drága :/
A tenyésztők a kutyáikat leszűretik az összes létező betegségre, a kiskutyák törzskönyvet is kapnak, megfelelő táplálást, minden oltást, féreghajtást, és chipet is kapnak! Kapsz rá garanciát is! Így ha valami történik a kiskutyával, ami nem a te hibádból történt, akkor reklamálhatsz!
A szaporítók (nekik van több fajtája is) viszont nem vállalnak semmilyen garanciát a kutyákra, és nem tudhatod, h az anya meg az apaállat nem rokonok-e. Van úgynevezett vonaltenyésztés, de itt erről szó nincs! Nem tanácsos tőlük venni, mert könnyen lehet, h a kiskutya meghal idő előtt. Tenyésztői is meghalhat, de ez jóval ritkábban fordul elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!