Hol, kitől tudok venni Shih tzu kiskutyát?
Eladó Shih tzu kiskutyát keresek. Valaki tud segíteni, hogy hol lehet kiskutyákat találni? Ajándékba szánom anyukámnak.
Ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi is ennek az útja/ módja azt nagyon megköszönném.
volt régebben, jelenleg nincs. később szeretnék, fajtamentőktől fogok örökbefogadni, ha olyan körülményeim lesznek :) van pár ismerősöm szapis kutyával, csomagtartóból vett, büdös, beteges kiskutyája volt az egyiknek, pár hétre rá el is pusztult, ha jól rémlik. ilyen ez a 20 ezer forintos "extra mini" yorki..
illetve van tenyésztő ismerősöm is, és látom, hogy milyen odaadással, törődéssel, pénzt és időt nem sajnálva, becsületesen foglalkozik a kutyáival :)
Mi is másik megyébe utaztunk a törzskönyves kutyánkért! Keress másik megyében, biztos találsz valamit! :)
Fejér megyében találtam neked kettőt is. Az se rettentsen el, h nincs frissítés a weboldalon, mert sokszor a tenyésztők nem maguk frissítik a weblapjaikat!
a tenyésztőnél a törzskönyv nem opció, hanem kötelező! hobbikutyának is adnak törzskönyvet. azért olcsóbb, mert esetleg nem tökéletesen a fajtastandardbe illik bele, vagy nincsenek megfelelő képességei a munkára, így nem tenyészthető, versenyeztethető. törzskönyvet minden felelősségteljes tenyésztő ad.
ja, a szapishoz jut eszembe: egyik ismerősöm azt hiszem bischont akart, vagy valami ilyen kiskutyát. szapitól vettek kölyköt, aki ahogy nőtt, kiderült, hogy közepes méretű schnauzer keverék..
Fogalmam sincs. Magyar fajták kivételével általában 100 ezernél kezdődnek a fajtatiszta kutyák, de hallottam olyat, h valaki border colliet tenyésztőtől, hobbi célra 80 ezerért vett. A tenyésztő tutira tudna pontosat mondani.
Régen egyébként nem is volt ennyi szaporító, szó se róla...
Ezeket ajánlom figyelmedbe, a szaporítókról szólnak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!