Megharapott a kutyám, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Tegnap este kimentem cigizni, és valami, mintha nem lett volna rendben vele. Odamentem hozzá ideges lett, és megharapta a lábujjamat, alig bírtam leállítani. Ma megint megpróbáltam megsimogatni, a húgommal teljesen barátságos volt, engem pedig megharapott, a kezemen a lábamon, és neki kellett lefogni, pedig egy apró kutya, Jack Russel. Tegnap délután még teljesen rendben volt, most pedig nem tudom mi lehet a baja, és mit kezdjek vele.2015. máj. 26. 11:25
12/13 A kérdező kommentje:
Eddig nem zavarta. Most már jött, hogy játsszak vele, de néha még látom rajta, hogy nem okés, és hogy morogni készül. Fogalmam sincs mi váltotta ki belőle.
2015. máj. 29. 13:04
13/13 anonim válasza:
Engem is megharapott a kutyám minden indok nélkül...épp enni adtam neki és hívtam hogy jöjjön enni, erre nekem jött, valószínűleg azért mert azt hitte , hogy el akarom venni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!