Mit tehetnék és hova vihetném a kutyusomat?
Van egy 8 éves labrador-pitbull keverék kutyusom, aki rajtunk kívül mindenkivel hamis és vad, de már nem tudunk róla gondoskodni. Édesanyám egészségi állapota a fő probléma, mert eddig mindig ő vitte, de már nem bírja. Én 12-14 órákat melózom, amikor tudom leviszem sétáltatni. Ha valaki tudna segíteni, hogy ilyen esetben, egy kevésbé barátságos kutyussal mit lehet tenni?
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget.
Én se adnám menhelyre. Ki tudja, mennyi ideje van még hátra, azt meg ne a menhelyen kínlódva töltse már el, akárhogyan is viselkedik...
Te nem tudod befogadni a kutyát?
Meló előtt és után levihetnéd te, napközbenre meg valami hozzáértő kutyasétáltató is levihetné egészségügyi sétára szájkosárban.
Először is köszönöm a gyors válaszokat!
Az igazság az, hogy volna olyan, akinél jó helyen lenne, csak a gond az, hogy ott már van egy másik kutyus, akivel már korábban többször is próbáltuk összebarátkoztatni őket, de hiába. Az a kutyus is hasonlóképpen van, mint a miénk, tehát hamis és a "családtagjain" kívül mindenkivel barátságtalan.
A másik, hogy én otthon lakom és amikor tudom le is viszem, de sokszor van úgy, hogy 12-14 óra munka után, élni, alig van erőm és ilyenkor édesanyámnak kell vinnie.
A hozzáértőknek továbbadás, az jó ötletnek tűnik, majd azzal próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!