10 hónaposan hoztunk ki német juhász szukát a menhelyről. Most majdnem 2 éves. De még mindig túl barátságos az utcai járókelőkhöz. Mit tegyek, hogy ne pitizzen mindenkinek?
De ez miért zavar téged?
Egyszerűen sétálj tovább vele, ha nem akarsz megállni a járókelők nézik? Tetszik nekik? Az nem baj.
Egyébként valszeg nagyon hálás nektek, vagyis az embernek általában, hogy jó sora van (most)
Én azt gondolom, ha valaki séta közben neked támadna az életét is odaadná érted.
De miután nincs vészhelyzet, örülj hogy ilyen a kutyád.
A járókelőkre meg ne haragudj, hogy simogatják. Tudod sokan nem tehetik meg, hogy kutyát tartsanak, pedig nagyon szeretik őket. Ilyenkor csak ezek a lopott pillanatok maradnak.
Én mindenkit irigylek, akinek lehet kutyája.
A németjuhászt oktatni kell erre,hogy ne bízzon meg idegenekben.De ne állíts oda vmi idegent,hogy na most csibészelünk vagy valami....!
Megvan ennek is a szabálya,vegyél egy neveléssel kapcsolatos könyvet,abban minden benne van:
Egyébként már el vagy késve vele,de nem is nagy baj
ha a kutya még ilyen.Majd idővel észreveszi,hogy neked nem tetszik a dolog és megváltozik(mondjuk ez a kutya természetétől függ).
Egyébként nekem sarplaninai-juhászkutyám van,egy hirtelen mozdulatra már ugrik is akárkinek,de már megtanulta hogy ne legyen ilyen heves.ELőször gondot okozott ,hogy annyira féltett hogy mindenkitől meg akart védeni,volt mikor ismerősnek ugrott neki,persze parancsra leállt.
Szóval amelyik kutya jól van nevelve(és olyan fajta),az meg fog védeni téged akármikor.
hát nekem is németjuhászom van, most lesz 1év 4honapos 28 án,de amikor megyünk sétálni porázon,akkor se mernek odajönni simogatni öt,meg aztán én rászolok az emberekre hogy NE SIMOGASSÁK!!
ha ezt valaki nem érti meg és akkor is simizni akarja,és netán megkpja,vagy megharapja,az vessen magára,én ezt gondolom,!!!
tehát szolj az emberekre hogy ne simogassák aztán kész ne érdekeljen ha megsértödnek, simogassanak más kutyát én ezt gondolom
14:43 as vagyok,elözönek
az én kutyám nem harapott meg eddig senkit sem,és nagyon barátkozo,csak én nem akarom hogy simogassák más emberek,!!!!én sem simogatok más kutyákat csak a magamét,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!