Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, hogy hagyjanak...

Mit csináljak, hogy hagyjanak békén a kutyák?

Figyelt kérdés
Errefelé sokan póráz nélkül sétáltatják a kutyákat megugatnak, folyton közel szaladnak és vicsorognak meg morognak. Állandóan félek, hogy megharapnak. Már olyan is volt, hogy vadul felém rohant és a bokámba harapott. Hogy tudnám távol tartani? Van e valami ami ha nálam van biztosan elkerül?

2015. máj. 25. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha van időd egyszer, akkor hívj rendőrt. Utána hidd el, hogy nem fogják póráz nélkül sétáltatni.

Sajnos Én is sokszor találkozok póráz nélküli kutyákkal. Volt, hogy rám is ugrott és rajtam maradt a nyoma. Meg kell kérni a gazdákat, hogy legyenek szívesen betartani a szabályokat.

2015. máj. 25. 20:08
 2/10 anonim válasza:
19%
Szeresd az állatokat és ők is szeretni fognak!
2015. máj. 25. 20:08
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Lefújhatod gázspray-jel. Rendőrt persze hívhatsz, de mire kiér, addigra elhúz gazdi. Jön a kutya, lefújod - kész, tiszta ügy. Persze az idióta gazdi valószínűleg rettenetesen fel fog háborodni, de max őt is lefújod, ha hozzád ér.

Ha van benned elég magabiztosság, akkor persze a legjobb, ha a közeledő kutya elé dobbantasz és rákiabálsz, ettől a legtöbbnek inába száll a bátorsága. De a gazdi ellen ebben az esetben is jól jöhet az önvédelmi spray. xD

2015. máj. 25. 20:14
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

#4-es!

Én ugyanezt írtam, és kitörölték a válaszom! :)

Nem tudom miért.

Pedig a legkézenfekvőbb megoldás.

2015. máj. 25. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Paprika spré, de bőven megteszi akár hajlakk, dezodor is.
2015. máj. 25. 21:20
 6/10 anonim válasza:
80%
Tölts le a telefonodra egy frekvencia generáló programot és inditsd be. Nem tudom hogy hogy fognak rá reagálni de megprobálhatod.
2015. máj. 25. 21:34
 7/10 anonim válasza:
27%
Ha békén hagyod a kutyát,biztos nem megy neked...Nem kell ide semmilyen paprika spray...
2015. máj. 25. 22:58
 8/10 deniz csaba ***** válasza:
83%

Azért mennek rá, mert fél, nem feltétlen azért, mert nem szereti őket. Persze én sem szeretném őket egy idő után, ha folyton moleszkálnának. És még jobban félnék, ...stb. stb.

Én rendőrre szavazok, megfelelő időzítéssel.

2015. máj. 25. 23:26
 9/10 deniz csaba ***** válasza:
32%
Azért a rendőrre, mert vaszeg nem te vagy az egyetlen, akit zavarnak és ezzel a gyökerénél lehet megfogni a gyökereket, azaz a felelőtlen gazdákat! Máson is segítesz. Plusz a kutyákon is mielőtt valaki elviteti őket.
2015. máj. 25. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
kihív egy rendőrt az mire kiér már rég nincs ott a kutya
2015. máj. 26. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!