Mit csináljak, hogy hagyjanak békén a kutyák?
Ha van időd egyszer, akkor hívj rendőrt. Utána hidd el, hogy nem fogják póráz nélkül sétáltatni.
Sajnos Én is sokszor találkozok póráz nélküli kutyákkal. Volt, hogy rám is ugrott és rajtam maradt a nyoma. Meg kell kérni a gazdákat, hogy legyenek szívesen betartani a szabályokat.
Lefújhatod gázspray-jel. Rendőrt persze hívhatsz, de mire kiér, addigra elhúz gazdi. Jön a kutya, lefújod - kész, tiszta ügy. Persze az idióta gazdi valószínűleg rettenetesen fel fog háborodni, de max őt is lefújod, ha hozzád ér.
Ha van benned elég magabiztosság, akkor persze a legjobb, ha a közeledő kutya elé dobbantasz és rákiabálsz, ettől a legtöbbnek inába száll a bátorsága. De a gazdi ellen ebben az esetben is jól jöhet az önvédelmi spray. xD
#4-es!
Én ugyanezt írtam, és kitörölték a válaszom! :)
Nem tudom miért.
Pedig a legkézenfekvőbb megoldás.
Azért mennek rá, mert fél, nem feltétlen azért, mert nem szereti őket. Persze én sem szeretném őket egy idő után, ha folyton moleszkálnának. És még jobban félnék, ...stb. stb.
Én rendőrre szavazok, megfelelő időzítéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!