Mi a véleményetek a Bordermánia border collie kennelről? Mennyibe kerülnek ott a kutyák?
Szerintem szépek! (Nekem kicsit túl szőröse, de ez persze csak azért van mert show vonalú)
Az ár 100-250 ezer kozt van
Ez a két mondat magyarázatra szorulna:
"Vixen tavalyi első almával nagyon elégedett vagyok, a kiskutyák szépek és jó természetűek lettek. Idénre pihenőt terveztem, aztán közbeszólt az élet."
Egymás utáni években finoman fogalmazva sem szokás elletni. A közbeszólt az élet, meg milyen semmitmondó kifogás, magyarázat? Írja le, hogy mi történt. Nem tud vigyázni a szukára és vemhes lett? Mást nem nagyon lehet elképzelni.
ma 19:18
Egy tüzelést kihagyott. Akkor mi a gond?
Kedves második válaszoló :) kicsit gondolkozhatnál mielőtt leírsz valamit, mégha névtelenül is.
1 év két alom között teljesen normálisnak számít, és ha megnézed, a kan Finnországban lakik. A kutyák elég nagy varázslók tudnak lenni, de azért talán nem ennyire ;)
Kedves kérdező! Tőled pedig az a kérdésem, hogy biztosan névtelen kommentelők véleménye alapján szeretnéd kialakítani a sajátodat? :) Nem sokkal egyszerűbb megnézni, hogy meg vannak-e a szülők szűrései, milyenek a kutyák, milyen körülmények között élnek, ill. írni egy érdeklődő levelet a tenyésztőnek? (ez minden kennel esetében érvényes egyébként...)
Ha kutyát szeretnél, elsősorban neked kell, hogy tetszen/megfeleljen, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!