Labrador, első kutya, a többi lent. (? )
Mi igaz, hogy rottweiler-eke tenyésztünk de van egy 2 és fél éves fekete Labradorunk és lehet tudok segíteni...
☻ Hogy milyen kosár legyen? Szerintem oly mindegy bár, az enyémnek fonott kosara volt de szerintem mind a kettőt megrágja ha unatkozik ...
☻ Hámot ne használj mert lehet hogy az első pár hónapban, jó lesz, de amikor már nagyobb lesz kb 7-8 hónapos bizony hámmal nem lesz könnyű vele én fojtót használok most hogy 2 éves múlt de sima póráz nyakörvvel elegendő neki.
☻ Hogy milyen méret kell nyakörvbe neki? Ezt mi nem tudhatjuk de ha beviszed egy kisállatboltba vagy bárhova ahol kutyáknak vannak kellékek, az eladó segíteni fog neked : )
☻ Nagyon figyelj rá oda mert bizony szét fog rágni mindent.
szia nekem volt egy foxi-labradorom ami nagyon nagyon rossz volt.
fekhelynek először míg pindurka volt papír dobozt készítettünk neki ha bepisil vagy bekakil akkor ki lehessen cserélni.
telt az idő kinőtte a dobozokat és utána csak rongyokon feküdt. Azért vagyok az ilyen ,,egyszerhasználatos,, fekvő hlyeknek a pártján mivel bármivel kimoshatod az alvóhelyét a szag ott marad. szerintem .
én inkább meg hámot ajánlok majd mivel mikor már nagy testes lesz akkor a nyakörv fujtó fillingű lesz számára ezért nem szeret majd menni sétálni. De csak ha elmúlt 1 éves elmlt és így talán nem kell rövid idő múlva venni megint remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!