A bichon havanese kutya jó első kutyának, illetve elvan a macskával?
Megnéztem képen milyen kutyáról is van szó. Ez kergeti a macskákat?? Az én macskám ennek szétverné a pofáját, alig várná hogy bejöjjön a kertbe:-)
Ez egy kolyok kutya,de amugy egy tokos macska tenyleg siman szetverne:D de erre fele szinte csak ilyen kobor nostenyek vannak.Akik jo sovanyak es hat nem szepek...es felosek...es felnek a padlocirkalomtol.
Egyebkent ne nezd le az ilyen seg*dugaszokat...egyszer at akart jonni a szomszed es gondolta a ha meg akar harapni arrebb rugom,aztan nem jott ossze es mehetett a korhazba,tetanuszert.XD
hát mért ne nézze le azeket a seggdugaszokat??? :)
Idegesitő semmire kellő felmosórongyfejü csunya pulikeverék az összes.... ;)
Úgy felrugnám le se esne.. A brátnőmnek is kutyája van mindig nyaggatom bántom huzom a szőrét szoritom a tappancsait fricskázom az orrát s a herejét is szoritom a száját hogy ne tudjon ugatni a farkánál fogva pörgetem a hátsó két lábánál fogna felemelem s úgy is pörgetem... s ilyenkor nyafog éles hangom úgat.. s ha rámvicsorit akkor papuccsal elkenem a fejét a seggét s lábait...
x'DDDDDDDD
Utánna meg reszket mintha -10 fok lenne síír remeg de nagyooon s lefekszik aludni...
Persze akkor mikor a barátnőm kimegy wc-re vagy készit nekem valami sütit vagy ilyesmit......
Főleg azt szeretem mikor lefekszik az ágyra(persze a b.nőméknél mert nálunk kutyát nem egnedek be a házba mert kint a helye nálunk ha jön s hozza mindig kint hagyom az udvarom mert kutyának kint a helye legyen kint s valamikor a vizsla kutyám elgyepálja de nagyon hahahahah)
aludni s mikor már elaludt én lelököm az ágyról s megilyesztem olyankor is rákezdi a sirát meg búj elfelé :) hahahahahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!