Ehez hasonlo kutya van?
Figyelt kérdés
Ez egy bully kutty olyan mint egy oriasi pitbull.. hasonlo hivatalosan elismert kutya letezik? Argentin dog es a cane corsoban gondolkodtam meg max nemet dog de az nem annyira
2015. máj. 23. 20:34
2/6 icu75 válasza:
Igen bully kutta,magyarul pakisztáni masztiff,nagyon kevés róla az infó,csak tapasztalt kutyatartóknak ajánlják. Nem hiszem hogy Mo.-n lenne belőle. De engem is érdekelne.
3/6 anonim válasza:
Presa canario(kanári-szigeteki kutya)? Viszont nála is felkell kötni a gatyát, tapasztalatból írom.
4/6 Rottweileres Gazdi válasza:
Hát hasonló van sok de ez attól is függ hogy mindegy-e neked hogy milyen színű stb. mert az hogy kinézetre megfelelő neked az oly kevés mert nem biztos hogy elbírsz vele.
☻ Amerikai Staffordshire Terrier
☻ Pitbull Terrier
☻ Argentin Dog
☻ Cane Corso
☻ Kanári szigeteki kutya
☻ Bandog
☻ Angol Masztiff
☻ stb. ...
5/6 anonim válasza:
Csóri, ha lehetősége lett volna kifordul és elmegy.
6/6 icu75 válasza:
Igen 5-ős válaszoló a kutya ezt tette volna,gondolom soha nem látott még senkit akinek a feje előtt kamera van. :-) Én úgy gondolom a kutya jó idegrendszerű ,nem volt túlvadítva,érezte a gazdi nincs veszélyben és nem igazán tudott mit kezdeni ezzel a helyzettel. Gondolom te se viselkednél másként ha egy "marslakó" eléd toppanna :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!