11 éves németjuhász sántít megint, lehetséges, élete végéig szednie kell emiatt a gyógyszereit?
Állatorvos ajánlotta neki a Metacamot gyulladáscsökkentésre, meg zöldkagylókivonatot, GF600-at, teljesen rendbe jött ezektől, már csak a zöldkagylót adtam neki, de az elfogyott, és valamilyen DM-es zöldkagylót adtam neki utána, de fokozatosan leromlott tőle az állapota, most elkezdtem megint a GF600-at, de nem nem nagyon akar változni.
Mennyi idő kell megint, hogy helyreálljon?
Most megint gyulladáscsökkentőt kell neki szereznem, mert szegény nem nagyon tud felállni, csak fekszik egész nap. :(
Nem, nem volt szűrve, most jött elő ez nála kb 5 hónapja.
Nem tudom mi lehet ez, meg mi erre a célirányos gyógyszer.
A doki, meg egy ismerős is ezt a porc dolgot mondta, múltkor bevált a gyógyszer, most nem nagyon akar. :(
Köszönöm!
Az a furcsa, hogy semmit nem változik az az egy hátsó lába, két napja kapja a gyulladáscsökkentőt, most este 3 lábon szaladgált a kertben, fura látvány volt. :(
Valami ügyeletes dokit kellene megkeresnem mindenképp, remélem találok egyet, sajna vidéken vagyok mindentől távol. :(
A mi kutyánk már szinte kiskorától kezdve hajalmos volt a sántikálásra, elég vékonyka lábai vannak, és nagy teste, kb 55 kiló. Lehet, az ivartalanítás is közrejátszik ebben.
A ti kutyátok milyen idős kora óta kezdett el sántítani?
igen-igen, mindenképp.
Sajnos nem javul a kutyánk lába, röntgenezni kell, meg egy másik dokit keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!