11 éves németjuhász sántít megint, lehetséges, élete végéig szednie kell emiatt a gyógyszereit?
Állatorvos ajánlotta neki a Metacamot gyulladáscsökkentésre, meg zöldkagylókivonatot, GF600-at, teljesen rendbe jött ezektől, már csak a zöldkagylót adtam neki, de az elfogyott, és valamilyen DM-es zöldkagylót adtam neki utána, de fokozatosan leromlott tőle az állapota, most elkezdtem megint a GF600-at, de nem nem nagyon akar változni.
Mennyi idő kell megint, hogy helyreálljon?
Most megint gyulladáscsökkentőt kell neki szereznem, mert szegény nem nagyon tud felállni, csak fekszik egész nap. :(
Szint egyik pillanatról a másikra történt nála, egy hosszabb séta után, kb 3 hónapig jó volt, amíg tartott a gf600 zöldkagyló, után meg elkezdett fokozatosan romlani az állapota. Most szereztem Metacamot, múltkor ezt ajánlotta a doki, meg most is, csak olvastam, a mája miatt nem lehet huzamosabb ideig adni neki ezt.
De mit lehet helyette hasonlót?
Az orvos által ajánlott gyógyszert add neki. Mellette időközönként egy labor, hogy van-e mellékhatás.
Amúgy nézz fel Patadoki honlapjára. Az aranygolyó beültetés igen kedvelt téma nála.
Ilyen esetben bármit, amit az orvos ajánl.
Sajnos, van egy pont, amikor már a gyógyszer sem segít.
Megöregedett a kutyád és nj-k legtöbbjénél sajnos a 11 év már soknak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!