Amerikai Staffordshire Terrier + macska?
Van egy felnőtt kutyánk lsd. fenn, tesóm akar egy macskát.
Mi lesz a macskából? Darálthús?
De már felnőtt, sőt idősebb kutya.
Kinyírt egy pár macskát életében.
ajaj.
Hát az nehezebb dolog, akkor vigyázni kell vele.
Meg lehet tanítani, a kutyák okosak és rendesek.
De figyelni kell nagyon (bár még csak németjuhászt láttam ilyet, az elfogadta)
Miért bántotta őket?
Nekünk is van 2 staffink, és én simán vennék hozzájuk egy macskát, mert úgy vannak szocializálva. ami nagyon fontos!!!
És az, hogy pár macskát már széttépet, erre azt tudom mondani, hogy amikor otthon laktam 2 kutyához vittem haza egy macskát (a macska is a kertbe volt), és nem bántották, mert tudták hozzájuk tartozik, de ha bármilyen idegen macska bejött a kertbe neki mentek. Sőt az egyik kutyánk őrző védő volt, és ahol dolgozott ott folyamatosan nyírta ki a macskákat. 22/L
Az én Staffim se szereti az állatokat... De a családban lévő másik kutyát és a cicát (akit 4 hetes fogadtunk be) első perctől elfogadta! A macska a fején ugrálhat, a kajájából ehet, bármi. De idegen kutya, macska jobb, ha elkerüli...
Nagyon intelligens!! Tudja, hogy ki tartozik a családhoz!!
11 hónapos volt a kutya mikor idekerült a macska, utálta a macskákat, de őt elfogadta, mai napig is morog ha másik macskát lát. Igaz ő amerikai buldog + stafford keverék, de sokat nem változtat a dolgon. Ügyesen egybe lehet szoktatni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!