Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor nyit egy átlagos kisálla...

Mikor nyit egy átlagos kisállatbörze?

Figyelt kérdés
7 órakor korai kimenni vagy már akkor is árul valaki? fontos lenne mert holnap lesz
2008. aug. 30. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 8 előtt nem érdemes odamenni, de ilyen helyről én biztos nem vennék állatot. Voltam kint már páron, ott én csak olyan árusokat láttam akik magasról sz*rnak az állatokra, csak a pénzért csinálják.
2008. aug. 30. 21:14
 2/4 A kérdező kommentje:
én már töbször is vettem ott állatot és eredményesebbek voltak mint amelyiket tenyésztőtöl vettem azért csak kinézek fél nyolckor aztán valami csak lesz
2008. aug. 30. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Pl a monori börze már reggel 6-kor kinn vannak az emberek nagy többsége de ha azt szeretnéd hogy láss is valamit az állatokbol sztem a 7 ora pont jo nincs meleg már világos is van és nem is kapkodják még akkor el a választékot. Nyugodtan menj csak ki. Amugy meg szerintem ha meg válogatja az ember hogy kitöl vásárol és rendesen meg nézi az állatot akkor nem lesz semmi gond. Amugy meg nagyon sokan nem a pénzért csinálják hanem azért mert van feleselege tenyészet amivel nem tud mit kezdeni és nem akarja nyomorgatni inkább eladja. Sajnos nekünk is ezt kell tenni a papagájokkal...:S
2008. aug. 30. 22:52
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi kimentem fél nyolckor és sikerült is vennem egy pár gyönyörű strasszert már elég sokan voltak mondjuk még volt pakoló hely bőven az asztalokon.
2008. aug. 31. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!