Nektek is ezt csinálja a kutyátok?
Mindig ott van, ahol mi is vagyunk. Például múltkor társasoztunk, és mit sem törődve a táblával, befurakodott közénk és ráfeküdt a táblára. Meg egyszer kártyáztunk, és akkor is oda középre befeküdt. Meg ha kint beszélgetünk a teraszon, amint észreveszi, hogy nem vagyunk a szobába, jön és odafeküdt a lábunk közé, az asztal alá. De ha egyedül vagyok is ez van, ha a konyhába megyek ki ki jön, ha a szobába megyek be jön.
Miért csinálja ezt-, Gondolhatja, hogy nem fogunk fölszívódni egyik percről a másikra...
"Miért csinálja ezt-, Gondolhatja, hogy nem fogunk fölszívódni"
Gondolhatja. De gondolhat mást is. Igazából egész nap rád, rátok gondol, lévén nincs szerelme, barátja, tévéje, internete, telefonja, nintendója, mittudoménmije... csak ti vagytok neki.
Ilyet a mi kutyánk is csinál. Tavaly kifeküdtem nézni a hullócsillagokat odafeküdt mellém hanyatt, a nyelve a fülembe lógott. Aztán ha kiülök a kertbe egyből ott van a lábamnál, hogy simogassam. Hozza a fáját, hogy dobáljam.
Nagyon szeretetéhes kutya, pedig rengeteget foglalkozik vele mindenki. Én ezt annak tudom be, hogy menhelyi kutya és nem biztos, hogy szerették korábban.
Viszont mikor nem szeretnék vele játszani, mert pl. 5 perce evett, vagy nem szeretném dögönyözni, mert épp elmenős ruha van rajtam, akkor vagy azt mosdom neki szigorúan, hogy "nem" vagy egyszerűen nem figyelek rá. Ezt el is szokta fogadni, lefekszik/leül valahova.
Szóval szerintem is szeretetből csinálja, de nem szabad hagyni hogy kellemetlen tolakodássá váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!