Patt helyzetben vagyok. Tudok tükör kutyasulis szocializációs trénert ajánlani? Budapest környéke.
Figyelt kérdés
9 éves kutusommal kutyasuliba szeretnénk járni, de előtte szocializációs órákat kellene vennünk, mert abszolutnem tud kommunikálni kutyatársaival a kutyus.Viszont akit ajánlottak most egy jó ideig nem munkaképes, így tanácstalan maradtam. Kihez menjünk?vagy honnan tudatnám meg hogy milyen lehetőségek vannak? Kérlek segítsetek!2015. máj. 18. 20:30
21/24 anonim válasza:
Semmit nem fog rontani. Miért rontana? Mint írtam, nekünk a 3 éves menhelyről összeszedett mindentől rettegő kutyát szedték rendbe, mindenféle erőszak nélkül. Oké, hogy te elvakultan ellenzed a tükör módszert, de ettől még nem kell nagy erőkkel ellene kampányolni. A kérdező majd eldönti mit szeretne, de erős túlzások ezek a "tönkreteszik a kutyádat" stílusú megnyilvánulások.
22/24 anonim válasza:
A kutyaiskola egy szolgáltatás. Ha ez egy samponos gyik lenne, és a kérdező egy olyan sampon beszerzési helyéről érdeklődik, amitől neked kihullott a hajad, és ismersz olyanokat is, akik szintén így jártak, akkor teljesen természetes, hogy erre felhívod a kérdező figyelmét, sőt, kifejezetten nem ajánlod. Ez nem támadás a termék vagy szolgáltatás ellen, hanem a másiknak próbál az ember segíteni. Aztán majd ő eldönti, mit kezd az infóval.
23/24 anonim válasza:
Ebben viszont teljesen igazad van.
24/24 anonim válasza:
Nem olvastam végig, de ahogy végigpörgettem, úgy látom senki sem válaszolt a kérdésedre.
Budapesten úgy tudom, Kresák Ági, Monoki Niki, Zsoldos Mariann, és Óbert Mária foglalkozik tükrös terápiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!