Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Patt helyzetben vagyok. Tudok...

Patt helyzetben vagyok. Tudok tükör kutyasulis szocializációs trénert ajánlani? Budapest környéke.

Figyelt kérdés
9 éves kutusommal kutyasuliba szeretnénk járni, de előtte szocializációs órákat kellene vennünk, mert abszolutnem tud kommunikálni kutyatársaival a kutyus.Viszont akit ajánlottak most egy jó ideig nem munkaképes, így tanácstalan maradtam. Kihez menjünk?vagy honnan tudatnám meg hogy milyen lehetőségek vannak? Kérlek segítsetek!
2015. máj. 18. 20:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%
9 éves kutyát nembiztos, hogy kitennék már ilyennek. Berögzült szokások, most be akarod vinni egy idegen tömegbe, biztos, hogy nem kultiválná. Inkább sétáljatok, tanitgatsd olyan szinten, amit még a kora megenged.
2015. máj. 19. 09:14
 12/24 anonim ***** válasza:
67%

A tükrösök elég szépen leszerepeltek a múltkori videójukkal.Ha az én kutyámmal csinálta volna a sok elmeháborodott,úgy vertem volna szájba őket szívlapáttal,hogy a franc ette volna meg őket.

Nemhogy még fizessek is érte.

2015. máj. 19. 10:02
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát,nem tudom,mennyire ėrdemes,azért eléggé berögzült viselkedése lehet,ennyi idősen.Kutyasulis tapasztalat mellett,dobnék rá egy szájkosarat és vinném kutyák közé a futtatóra.de ha te abban hiszel,hogy kell ide oktató és anyagilag is bírod,vágj bele.Felhívod a szóba jöhető kutyasulikat és megkérdezed,megnėzed.Fontos,hogy lásd,hogyan dolgozik az illető,elfogadható legyen a számodra a módszere.
2015. máj. 19. 13:44
 14/24 anonim ***** válasza:
19%

Milyen jó lenne, hogy ha tükrös trénert szeretne a kérdező, akkor nem lebeszélnétek róla, hanem válaszolnátok a kérdésre....

A videóról meg leszakadhatnátok már, ki lett vesézve elégszer, aki elhitte, az meg is érdemli...

(nem megyek bele vitába, mielőtt nekikezdenétek.)

2015. máj. 19. 17:05
 15/24 anonim ***** válasza:
40%

11-es, a mi sulinkba (tükörsuli, igen TÜKÖR! lehet megbotránkozni!!4!!) egy 6 éves tacsi jár, és ő fejlődik a legszebben. Nem probléma a kora, szerintem a 9 éves kutyával sem késő elkezdeni.

De mivel írta a kérdező, hogy már ki is járták, a suli kérdés tárgytalan.

2015. máj. 19. 17:12
 16/24 anonim ***** válasza:
bocsánat, másik kutyával járta ki, de a lényeg ugyanaz.
2015. máj. 19. 17:13
 17/24 anonim ***** válasza:
34%
ugy veszem észre, hogy ti minden kutyát bele akartok kényszerinteni, egy általatok elképzelt viselkedésbe. ha 9 évig nem jártak vele sehova, akkor annak a kutyának öreg korára ez az egész egy kinszenvedés lesz!!! mi lenne, ha egyszer bárki is figyelembe venné, hogy a kutya mit akar, és milyen a habitusa!!!! vidd nyugodtan tükrös rehabra. ha arcoskodik, majd jól hozzávagdossák a kannát. Az kell az öreg kutyának!!!
2015. máj. 19. 23:15
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Látatlanban marha könnyű elítélni az "öreg" kutyákat, de azért ne lovalljátok bele magatokat nagyon, hogy jaj szegény vén állat. Nem minden kutya öreges 9 évesen. Az enyém lassan 12, de ha bárkit megkérdezek, 6-7 körülre tippeli. Szellemileg, fizikailag teljesen oké, most is tanul újakat, pl. láb között szlalomot, mert az eddig kimaradt, meg végre hátsó testfél tudatosságot építünk, ami nehéz, de lefoglalja, és szépen halad vele. Lassabban, mintha tíz évvel fiatalabb lenne, de csak rá kell nézni gyakorlás közben, úgy próbáljátok mondani, hogy nem érdemes csinálni, sőt, kínzás. Kivirul a kutya, hogy végre csinálunk valamit igazán együtt, csak egymásra meg a célra figyelve, nem csak sétafikálunk fel-alá. Az öregeknek is jár a normális foglalkozás, még ha kicsit kisebb elvárásokkal is.
2015. máj. 19. 23:32
 19/24 anonim ***** válasza:
16%
Nem vagdosnak hozzájuk kannát, ökörségeket beszél aki ezt írta... (amit a videóban láttál, régen elévült módszer, már régen nem alkalmazzák).
2015. máj. 20. 09:36
 20/24 anonim ***** válasza:
67%
nem kimondottan az korával van a probléma, hanem a dolgok összességével. z én 11 évesen is foglalkoztatva van, mert egész életében dolgozott, igy őt letenni az a kutya végét jelentené. Most is dolgozik, természetesen hozzá vannak igazitva a feladatok. most nem akadályt ugrik, hanem trükköket tanul. De ha nagyon akarja a kérdező vinni a kutyát, akkor legalább oda vigye, ahol értenek is hozzájuk. A Joó Pista ezer éves kutyás, a kiskujjában van. De egy tanfolyamot végzett tükrös kiképző csak rontani fog a helyzeten.
2015. máj. 20. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!