Engedelmességi tanfolyamért minden esetben fizetni kell?
Mi van akkor, ha az én kutyám hátránnyal indul a tanfolyamon, és a megadott idő alatt nem sikerül elsajátítani a feladatokat, emiatt nem vehetrészt a vizsgán. (vagy megbukik).
Olyankor ha újra ki akarom járni a tanfolyamot, hogy meglegyen a papír, akkor újra ki kell fizetni a tanfolyam árát vagy csak max a vizsgadíjat?
Szerintem jobb ha abbahagyod a szakmát. A kutya a fájdalomból ért?
Nekem cseh farkasom van, és még soha nem verekedett, de mindig ő a falkavezér bármilyen csoportban.
Akkor valóban biztos nagyon béna volt... Szerintem igazatok van csináljátok csak a családi kutyaiskolát más látom nem igazán megy az ész osztáson kívül . Én sok mindent letettem az asztalra kutyázás terén( sokan ismernek) de sem te sem a társad nevét nem hallottam. Úgy gondolom nekem az dumáljon aki valamit konyít is hozzá. Én is dolgoztam farkasokkal 25 főből állt a falka ott etetésnél igenis kő keményen ment a harc. ( biztos azok valami selejtes egyedek lehettek )
További jó kutyázást , szép napot!
Szerintem én sem hallottam még a tiédet, na most akkor mi van? :)
Ismerek olyanokat, akiknek nevük van, de nem érdemlik meg. Inkább maradok ismeretlen, de tényleg eredményes :)
Ezer ilyen vitát láttam-hallottam már; a munkakutyások többsége soha a büdös életben nem fogja elismerni, hogy másnak is van értelme, mint a helyezéseknek, érmeknek meg pontszámoknak. De a tapasztalat azt igazolja, hogy szükség van erre. Még a tüköriskolákra is szükség van, hiába parasztvakítás az egész, ha egyszer élhetőbb, mai igényeknek megfelelőbb utat kínál. Az más kérdés, hogy milyen minőségben :) De erre van igény. Te választhatsz, hogy ezt felismered, és utánanézel, hogy mire is jó ez a családi kutyázás, pusztán szakmai érdeklődésből, ha másból nem; vagy csak távolról fröcsögsz (mert látod, mondtam én, hogy az lesz a vége), hogy ez az egész hülyeség, mert Te, A Nagyon Régóta Kutyakiképző megmondtad.
Nem fröcsögtem leírtam az igazat.
De mivel te úgyis jobban tudsz mindenkinél mindent ezért ez maradjon meg neked azzal a pár menhelyi tapasztalt éveddel . Ez egy divat Magyarországon mindenki állatvédő és kiképző.
A fele ideggyenge kutyán egy injenció segítene nem kellenének az önjelölt sztárok. Ennyire egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!