Mi a véleményetek a "kutyakommandóról"? Akik életüket kockáztatva is segítenek, kimentik az ártatlan kutyákat. És olykor elég kegyetlenül elbánnak az állatok szemét tulajdonosával.
Én 3 évig dolgoztam a Houstoni állatrendőrségnek Amerikában, nagyon sok mindent láttam már. De az állatrendőrök és a törvények még mindig nem elég kemények a kínzók ellen!
Véleményem szerint nincs olyan kegyetlenség amit a kínzó ellen lehet tenni.
A legdurvább eset az volt amikor egy 4hónapos kiscicát kikötött az udvarra egy 20centis kábellel a r*hadék és lelocsolta benzinnel, majd felgyújtotta. Ilyenkor mit tud csinálni szerencsétlen kis állat? El se tud menekülni! Mivel érdemelte ezt ki?
Borzalom mikre képesek az emberek!
35/N
hello!
sajna nem kaptam töled e-mailt, elküldenéd még 1x??
köszi
Első voltam.
Megint kinyílt a bicska a zsebemben. Éppen most olvastam, hogy Mogyorósbányán találtak két németjuhászt, akiket autó mögött vonszolva öltek meg. A cikk azt írja, hogy a tulajdonos elmondása szerint szelíd, barátságos állatok voltak, valószínűleg bizalommal hagyták, hogy a nyakukra tegyék a hurkot, amivel aztán kegyetlenül kivégezték őket.
Bocsánat, de ilyenkor én őszintén remélem, hogy igenis radikális állatvédők kezébe kerül az, aki ezt tette!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!