Mit tegyek a kutyusommal?
Figyelt kérdés
Van egy 3 hónapos Cane Corso kiskutyam.. Ma(2015.05.13) van a 3. napja hogy se enni se inni nem akar..csak hány.. Állatorvosnál is voltunk és ő se tudja mi a baja..kaptunk egy csomó gyógyszert meg injekciót de nem javul.. Ötlet hogy mi lehet a baja? Vagy hogy segithetnek neki?2015. máj. 13. 13:34
11/16 bollocks válasza:
Egyszer az én kutyám is produkált hasonló tüneteket, mint kiderült, az egyik játékának egy darabja akadt el a belében. A röntgen kimutatta, hogy a vastagbélben van már, így megúsztuk egy beöntéssel, másképp műteni kellett volna. Szerintem is keress egy felkészültebb orvost, mert ha egy 3 hónapos kutya esetén nem tudja meghatározni, hogy mi a baja, akkor dugja fel magának a diplomáját.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Holnap reggel az első dolgom lesz elvinni máshova és kérek röntgent!! Amugy a kutyusod jobban lett utana? Marmint evett es ivott rendesen?
2015. máj. 13. 14:38
13/16 bollocks válasza:
Szegény először nem mert magától, de a kezemből elfogadta, este meg már evett egyedül is.
14/16 anonim válasza:
Szerintem is vidd el állatklinikára (ha nincs közel akkor is) ahol rendesen fel vannak szerelve, mert másképp tényleg el fog pusztulni. Elég gagyi orvos lehet ha csak úgy közli, hogy magától kell elkezdeni enni...hát köszi..
Vidd egy jól felszerelt klinikára ott tudják mit csinálnak.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ ! Sajnos a kutyusom ma megdöglött..
2015. máj. 14. 19:41
16/16 anonim válasza:
Talán inkább elpusztult... jézusom. Szegény kutyus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!