Miért kell mindent beagle-t ugyan olyannak nyilvánitani?
Miért kell azt mondani,hogy minden beagle makacs,buta neveletlen??!!
Attól,hogy sokan szaporitotól veszik?!
Nekem beagle-m van 1,5 éves tenyésztőtől vettem,egézséges nem idegbeteg..
Visszük kirándulni,ellehet engedni ugy,hogy egy szóra vissa jön.Egyálltalán nem neveleten mondhatjuk azt is tudja ki a falkavezér a házban.Bármikor jöhet hozzánk bárki lehet 1 éves is szépen tud játszani vele.Mikor eszik odanyulhatok anélkül,hogy morogjon,addig nem megy a táljához/nem ugrál amig nem mondom,hogy mehet.1 hete egy kismacskát hoztunk a házhoz,befogdtuk és vele is szépen tud játszani.Tudom,hogy sok beagle neveletlen és buta,de miért kell minden beagle-t annak mondani?
Én 14 évesen nem azért vettem beagle-t,mert jajj hát olyan cuki,hanem azért,mert 1 évig bujtam a netet a könyveket és tenyésztőkkel beszéltem,hogy ezt a fajtát választottam.Kint van a kertben nem szoba kutya,persze bejöhet ha itthon vagyok és kint mondjuk szakad az eső.
Ti,hogy gondoljátok?Beagle gazdik véleményét is várom,hogy ezt titeket nem zavar-e??
Még kölyök a kutyád, majd most elkezd kamaszodni, meglátod majd akkor hogy bírsz-e vele!
Én nem nézem butának a beagle-t de igen azért mondanak róla sokan rosszat, mert így is van és a kivétel csak erősíti a szabályt! A beagle nem rossz, inkább nem felel meg abban a helyzetben amibe át akarják rakni! Ő egy vadászkutya, szeret falkában lenni, önállóan dönteni! De ez egy nyugis családban nem túl jó dolog! Az a baj, hogy az emberek nem nézik mire való és hazaviszik mert cuki meg kedves, az nem érdekli őket hogy vannak sokkal jobb családi kutyák (és persze azok meg vadászatra nem jók). A tények miatt nem kell felháborodni, egy családnak nem nagyon van szüksége egy tipikus beaglere, mert ő másra termett. Olyan ember láttál aki pl vadászik vele, és mégis szídja? Szerintem nem, mert ő abban a környezetben tartja ahol kell!
Ezért nem akartam leirni a koromat.
Mamámék faluban laknak van egy tanya féleségük oda szoktunk vonattal vagy kocsival elmenni a ház melett van egy erdő ott szokott szaladgálni,szimatolni és igen vissza szokott jönni ha hivom.Tudom,hogy 14 éves vagyok,de azt nem azt jelenti,hogy nem érthetek a kutyákhoz legalábbis én azt érzem,hogy értek hozzájuk,persze nem azt mondom,milyen okos vagyok sőt biztos,hogy sok dolgot nem tudok..
Felelőtlnég?Szerintem nem.
Ez az erdő,egy ilyen nagy pusztán van és csak mamámék tanyája van ott egy vadász sincs,szóval senki nem lőheti
le.Én a kutyámmal kutyaoviba is jártam mostmár kutyaiskolába és ott is van 4 beagle és minddel nagyon jót szoktak játszani és mindegyik nagyon ügyes és okos bár kettő az ha nincs keedve fogja magát és leül semmit nem csinál,de már ők is sokat fejlödtek.
Póráz nélkül nem szoktam sétáltatni csak kutyautatton meg ilyen helyeken..A városba mindig pórázal sétáltatom meg mikor nincs senki az utcában akkor (most ez tanultuk) a szájába adom a pórázt és ugy jön melettem..de ezt még gyakoroln kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!