Hogy tudnám a 2éves njuhász kutyámat arra tanitani h
nappal is ugasson?
nem igazán. ő ilyen. ha megszeretnéd változtatni vidd el örző-védő foglalkozásra. előtte meg a kötelező alap oktatásokra.
2015. máj. 9. 20:26
örülj, hogy nem ugat, te sügér!
2015. máj. 9. 20:33
3/14 A kérdező kommentje:
annak örülnék ha te nem ugatnál. Valakinek fontos a ház védelme tudod? Amugy meg ha nem tudsz értelmesen hozzá szolni ink fogd be
Én nem ugatok, így már van okod rá, hogy örülj, szóval tedd is meg, és ne kaffogj :)
2015. máj. 9. 20:40
(értelmes válasz: aki be akar törni, azt nem riasztja vissza egy kutyuli. A betörők könnyen leszerelik a kutyát, ha akarják.)
2015. máj. 9. 20:41
6/14 A kérdező kommentje:
gratulálok h megtanultál ilyen hamar beszélni. Ezért jár a keksz. Am meg ha engem nem zavar a kutya ugatás akkor miért ne. Szerintem nem jön ha úgy van tanítva.
Igaza van annak aki azt mondta, hogy ha be akarnak törni, be fognak egy kutya mellett is.
Mivel hogy most kaptad (gondolom akkor most került a házhoz) még valószínűleg nem tekinti sajátjának az udvart, ezért nem őrzi. Fogja, ne aggódj, de akkor sem fogja végigugatni a napot, sok nagy kutya cska megmutatja, hogy ő ott van, és ennyi elég a kint lévőknek. Az én kaum sem ugat egyfolytában.
Amúgy meg örülj, hogy nem ugat, mert az agyadra menne idővel.
2015. máj. 9. 20:51
7-es vagyok, ház védelemre, meg riasztót, és biztonsági kamerát használj, ne kutyát. Manapság már ők nem sokat érnek egy keményebb betörővel szemben.
2015. máj. 9. 20:53
örülj, hogy nem ugat, te sügér!
2015. máj. 9. 21:03
Mondasz egy címe? Megmutathatom ám mennyire "nehéz" elintézni a kutyulit :)
2015. máj. 9. 21:08
Kapcsolódó kérdések: