Szallagszakadás; tapasztalatok?
Sziasztok! Mar kozel ket honapja santit a kutyam. Elvittuk allatorvoahoz o eloszor pihentetest ajanlott, gyogyszert kapott. Elsosorban randulasra tippelt vagy huzodasra. Aztan mikor nem gyogyult kertem rontgent. Azt mondta semmit nem mutat ki a csontjai rendben vannak.. hat adott megint gyogyszert es pihentetest.. Tegnap voltunk ismet most azt mondta szallagszakad gyanuval elkuldi ortopedushoz. El is fogunk menni, de azert
a velemenyeitekre vagyok kivancsi.
Ki jart hasonlo cipoben? :(
(Illetve tudom ezt nem azoktak csak ugy megkerdezni, de a 21. Szazadban meg is megmerem kerdezni, ha szalagszakadassal mutik korulbeluli arkategoriat tudtok mondani? )
Elore is koszonom.
Szebb napot mindenkinek!!!! :)
Ha szakadás van, a műtét 60-70ezer és 120 ezer körül van. Orvosa, és a műtéti technika válogatja.
Hátsó láb? Milyen kutya? Mennyi idős? Gerincet is röntgeneztek?
A rontgen alapjan minden rendbe van azon a kornyeken.. nem emelte ki kulon a combot vagy a gerincet csak hogy oke minden.. :(
Igen, bocsi jobb hatso labrol van szo.
jack russel terrier, 8 honapos es 1 hetes.
Koszonom a valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!