Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Első kutyát szeretnék. Kertes...

Első kutyát szeretnék. Kertes ház, hatalmas udvarral. Kinti tartásra. Igényeim: családbarát, ugyanakkor házőrzésre is alkalmas legyen. Írnátok nekem ilyen fajtákat? Köszönöm.

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 21:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Aha én várjak 50 éves koromig, de egy tini már kutyával bóklászik az utcán, mert fütyült egyet, és kapott a szüleitől. Ez sokkal rosszabb...Kíváncsi lennék már arra, h mikor érik meg egy ember a kutyára? Mert számomra ez nevetséges. Egy kutya mindig hű a gazdájához,miután a gazdi megmutatta ki a főnök. Olykor kevés a szó...csak akkor meg az állatvédők jönnek...
2015. máj. 9. 01:01
 12/21 sippara ***** válasza:
67%
Te nagyon könnyen tudod majd tesztelni, megérettél-e már egy kutyára: időnként visszajössz, elolvasod ezt a kérdést, és amikor elkezded durván fogni a feje, akkor elkezdhetsz rá gyűjteni.
2015. máj. 9. 10:01
 13/21 bollocks ***** válasza:
50%
Labrador alakú plüsskutyát ajánlok beépített kamerával. minden feltételednek megfelel, és nem teszed tönkre egy élőlény életét.
2015. máj. 9. 10:21
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

A retrieverek abszolult emberbarátok, többségük maximum halálra nyalogatja azt, aki bemegy a kertbe.

Amúgy a kutya nem riasztóberendezés, ha valaki be akar menni, azt egy kutya sem fogja megakadályozni, mert egy perc alatt meg lehet mérgezni.

Szerintem menj el egy menhelyre, és mond el az igényeidet. Ott majd mutatnak Neked kutyát, amelyik megfelelő lenne, és el tudod dönteni, hogy mennyire felel meg Neked.

2015. máj. 9. 11:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Na már meg is jött az első állatvédő, aki be van szarva mindentől...istenem :D Plüssállat...értelek, de ez ide még poénnak is kevés. Mképp kölyök kutyát vennék, menhelyen meg sok a korcs kutya, nekem az nem kell.
2015. máj. 10. 10:01
 16/21 anonim ***** válasza:
37%
Pedig lehet, hogy pont a "korcsok" illenének hozzád
2015. máj. 10. 12:05
 17/21 anonim ***** válasza:

Miért kellett a válaszom így lepontozni?

1. voltam.

2015. máj. 10. 16:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de senki sem mondta, hogy 50 éves korodig várj és lehet, hogy egy tini érettem a kutyára azok alapján amit írtál, amilyen igényeid vannak.
2015. máj. 10. 21:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, néha nem értem, mi van itt az emberekkel... szerintem semmi olyat nem írt a kérdező, ami miatt így le kéne ugatni, kb mintha azt írta volna, hogy cukorkával fogja etetni és kiskutyákat akar gyártani. Néha még szapis kérdésekre is normálisabb válaszok jönnek.

Szerintem pl nagyon is értelmes az az elgondolás, hogy olyan kutyát szeretne, amilyen ő is. Ha pl én otthonülős vagyok, akkor hozzám hasonlóan kis mozgásigényű kutyával jobban járok, míg ha izgága, sportos, eredményorientált vagyok, akkor munkakutyában kéne gondolkoznom... ennyi, csak nem kéne teljesen rosszindulatúan állni a másik emberhez. A kérdező csak annyit hibázott, hogy nem írta le, mennyit foglalkozna a kutyával.

2015. máj. 10. 21:23
 20/21 A kérdező kommentje:
Végre egy normális ember a 19-es,köszönöm. Terápiás (pszichés)célból tartanám, meg gyerekkorom óta vágyom saját kutyára. El tudnám tartani, tudnék vele foglalkozni. Nem lennék folyton vele ez tény,de a kutyáknak is kell egy kis "magánélet". Az első kommentelőnek meg üzenem, hogy én nem pontoztam le,mások voltak akkor.
2015. máj. 11. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!