Első kutyát szeretnék. Kertes ház, hatalmas udvarral. Kinti tartásra. Igényeim: családbarát, ugyanakkor házőrzésre is alkalmas legyen. Írnátok nekem ilyen fajtákat? Köszönöm.
A retrieverek abszolult emberbarátok, többségük maximum halálra nyalogatja azt, aki bemegy a kertbe.
Amúgy a kutya nem riasztóberendezés, ha valaki be akar menni, azt egy kutya sem fogja megakadályozni, mert egy perc alatt meg lehet mérgezni.
Szerintem menj el egy menhelyre, és mond el az igényeidet. Ott majd mutatnak Neked kutyát, amelyik megfelelő lenne, és el tudod dönteni, hogy mennyire felel meg Neked.
Miért kellett a válaszom így lepontozni?
1. voltam.
Komolyan mondom, néha nem értem, mi van itt az emberekkel... szerintem semmi olyat nem írt a kérdező, ami miatt így le kéne ugatni, kb mintha azt írta volna, hogy cukorkával fogja etetni és kiskutyákat akar gyártani. Néha még szapis kérdésekre is normálisabb válaszok jönnek.
Szerintem pl nagyon is értelmes az az elgondolás, hogy olyan kutyát szeretne, amilyen ő is. Ha pl én otthonülős vagyok, akkor hozzám hasonlóan kis mozgásigényű kutyával jobban járok, míg ha izgága, sportos, eredményorientált vagyok, akkor munkakutyában kéne gondolkoznom... ennyi, csak nem kéne teljesen rosszindulatúan állni a másik emberhez. A kérdező csak annyit hibázott, hogy nem írta le, mennyit foglalkozna a kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!