Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adhatok a kínai kopasz kutyámn...

Adhatok a kínai kopasz kutyámnak a táp mellett házikosztot is?

Figyelt kérdés
Mert kis falatkákat adtam már neki az én kajámból,és úgy tűnt, nagyon szereti. Lehetne vegyesen etetni táppal és házikoszttal pl. úgy,hogy 2x kap tápot,1x házikosztot egy nap?
2010. febr. 23. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet, hisz a 2x-i tápadagjával már hozájut a megfelelő vitaminokhoz, ásványokhoz stb. Meg csak akad abban a házikosztban is olyan pl. vitamin amit tud hasznosítani.

A krumplit állítólag a kutya gyomra nem tudja megemészteni. De ennek ellenére mikor csíráztam a krumolit, és a kicsiket meg félreraktam, hogy majd visszakerülve a földbe bő termést hozzon. Arra lettem figyelmes, hogy hiába rakom félre a kicsi krumplikat azok létszáma nem szaporodik. Körülnéztem, és észrevettem az "okét", a kutyám szinte mindet begyűjtötte maga köré, és ott ropogtatta. :)

2010. febr. 23. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:

A krumpliról azt tudom mondani, hogy szerintem a fajtatiszta kutyák tényleg érzékenyek rá. Nekünk van egy fajtatiszta huskynk, akinek sokkal kényesebb a gyomra mint a keverék kutyánknak.

Egy kis házikoszttól szerintem amúgy semmi baja nem lesz..csak azért arra szerintem oda kell figyelni, hogy ne legyen túl fűszeres. Úgy is látni fogod mit nem bír a gyomra..

Mindenesetre nálunk a husky nagyon válogatós is, sokszor még a kolbászt is kiejti a szájából :P

2010. febr. 23. 17:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez vicces,ma megetettem először házikoszttal,és pont krumplival:D Többet akkor nem adok neki ha nem szabad.
2010. febr. 23. 17:38
 4/5 Akiteki ***** válasza:
Lehet, de felesleges. Jobb neki a kutyakaja. legfeljebb jutalomnak egy kis párizsi vagy keksz.
2010. febr. 23. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne adj neki házikosztot, csak jutalomfalatként.

Könnyen elronthatod, és a végén csak a házikosztot fogja megenni.

Amúgy is elég érzékeny gyomrú kutyák, könnyen bezavarhat nekik egy-egy új dolog, aztán hetek kellenek, mire helyrejön.

Üdv.

2010. febr. 24. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!