Adhatok a kínai kopasz kutyámnak a táp mellett házikosztot is?
Szerintem simán lehet, hisz a 2x-i tápadagjával már hozájut a megfelelő vitaminokhoz, ásványokhoz stb. Meg csak akad abban a házikosztban is olyan pl. vitamin amit tud hasznosítani.
A krumplit állítólag a kutya gyomra nem tudja megemészteni. De ennek ellenére mikor csíráztam a krumolit, és a kicsiket meg félreraktam, hogy majd visszakerülve a földbe bő termést hozzon. Arra lettem figyelmes, hogy hiába rakom félre a kicsi krumplikat azok létszáma nem szaporodik. Körülnéztem, és észrevettem az "okét", a kutyám szinte mindet begyűjtötte maga köré, és ott ropogtatta. :)
A krumpliról azt tudom mondani, hogy szerintem a fajtatiszta kutyák tényleg érzékenyek rá. Nekünk van egy fajtatiszta huskynk, akinek sokkal kényesebb a gyomra mint a keverék kutyánknak.
Egy kis házikoszttól szerintem amúgy semmi baja nem lesz..csak azért arra szerintem oda kell figyelni, hogy ne legyen túl fűszeres. Úgy is látni fogod mit nem bír a gyomra..
Mindenesetre nálunk a husky nagyon válogatós is, sokszor még a kolbászt is kiejti a szájából :P
Szia!
Szerintem ne adj neki házikosztot, csak jutalomfalatként.
Könnyen elronthatod, és a végén csak a házikosztot fogja megenni.
Amúgy is elég érzékeny gyomrú kutyák, könnyen bezavarhat nekik egy-egy új dolog, aztán hetek kellenek, mire helyrejön.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!