Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok okos, sportos, szeretet...

Tudtok okos, sportos, szeretetrevágyó, könnyen tanítható kutyafajtákat mondani?

Figyelt kérdés
Pozitív válaszolóknak zöld kéz!
2015. máj. 7. 09:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én nagyon terrier párti vagyok, a pit is az mondjuk, de ha azt nem szeretnél, és nagyobb testűt akarsz, akkor airedale. Szeret dolgozni, sokoldalú, jól motiválható, okos és vérbeli terrier:)
2015. máj. 7. 10:29
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Dobermannt ne! valóban könnyen tanitható, motiválható, intelligens fajta, viszont következetes nevelést igényel, és rengeteg kreativitást a gazda részéről. másrészt nem birja a kerti tartást, főleg télen nem! nála a foglalkozást sem lehet időre korlátozni, mert kb. 24 órából 30-at igényli a gazdája közelségét.
2015. máj. 7. 11:12
 13/25 anonim ***** válasza:
Én inkább keveréket javasolnék,mert kevés olyan fajtatiszta kutya van,ami kinti tartást bírja,de nem makacs és alkalmas a sportra,barátságos.Mondjuk a goldi,vagy labi,de kennelből.Ezek gyorsan tanulnak,elfogadnak simán főnöknek,na a tanítás itt sem kihagyható,de nem kérdőjelezik meg folyton a tekintélyed és terhelhetőek,kivéve kánikulában.Hobby szinten agilityzni is lehet velük,bėkės,nyugis természetük van.
2015. máj. 7. 12:07
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Én a bordel colliet ajánlom.Szuper kutya.De neki tényleg sok foglalkozás kell.(pl:labdázás,frisbeezes,agyi fárasztás stb)Elviheted terelni is.Agilityt is nagyon élvezi.Bár vele őrző védőzni nem lehet.De csak akkor ha komolyan gondolod mert vele nagyon sokat kell foglalkozni.Emellett intelligensek is.Remélem segítettem egy kicsit.
2015. máj. 7. 12:13
 15/25 anonim válasza:
0%
Nekem egy Magyar vizslám van. Nagyon sportos, ragaszkodó, de mivel nem kis korában került hozzánk ezért úgy pl.: szobatisztaságra,vagy ilyesmikre nem tudtuk megtanítani, DE az igaz hogy könnyen tanul,és NAGYON CUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
2015. máj. 7. 13:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Szobatisztaságra felnőtt kutyát is meg lehet tanítani, nem azért mondom...
2015. máj. 7. 14:40
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Igazából a legtöbb kutyát a tükör módszeres formálással rá lehet venni a kreativitásra, rendszeres mozgással egy amúgy hízásra hajlamos bulldogból is lehet sportos társ, a szeretetet meg minden kutya igényli :)

Kerti kutyának kisebb termetűt inkább ne.

Könnyen taníthatónak.. a terrierek és a tacskó általában nehezebben tanítható..

Valami retriver szerintem megfelelne neked :)

2015. máj. 7. 16:50
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
milyen kreativitás tanit a tükörmódszer? A "hogy kerüljük ki trükkösen a kannával felénk rohanó ordibáló csürhét" ????
2015. máj. 7. 21:38
 19/25 anonim ***** válasza:
pumi, puli, mudi
2015. máj. 8. 08:46
 20/25 anonim ***** válasza:
73%

'a terrierek és a tacskó általában nehezebben tanítható'

Neked sem volt még terriered...

2015. máj. 8. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!