Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajánlanátok nekem egy olcsó...

Ajánlanátok nekem egy olcsó szőrnyírót?

Figyelt kérdés
Évente 2-3 szor használnám, szval nem "ipari" célra kell.
2010. febr. 23. 15:16
1 2
 11/14 Akiteki ***** válasza:

Én vettem emberi hajvágót. A kutya szőrét csak húzta, viszont az egyetlen használat után dobhattam ki.

Mikor elolvastam a kérdést, elsőre azt olvastam, hogy "Ajánlanátok nekem olcsó szörnyirtót?" Azt hittem itthon is kihívható már a ghost busters. :)))

2010. febr. 23. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

www.szemesbolt.hu

Én innen rendelek mindig (kutyakozmetikus vagyok).

Emberi hajra való nyíróval ne is próbálkozz, mert megáll a kutya szőrben, annyira gyengék (4-5 watt).

A watt számot kell nézni. A kutyakozmetikára való gyengébb gépek a 15-20 wattnál kezdődnek, ezekkel puha szőrű (máltai, yorki esetleg) kutyákat tudsz csak nyírni, vagy inkább csak igazgatni fülét, fenekét, stb...

35-45 wattól már keményebb szőrű kutyákra is rá tudsz menni (pl trimmelhető fajták, puli, stb...)

Az emberi szőrvágóval csak kidobnád az ablakon a pénzt.

A szemesboltban van a Moser Rex (1230) modell, ha puhaszőrű kutyád van, és nem is nyírnál ezzel a géppel másik kutyát (nagyon hamar kikopik a pengéje), akkor házi használatra megfelelő. Az ára 15000Ft.

Ha egy normálisabb gépet akarsz, akkor ezt ajánlom: Moser Max 45 (1245), ilyet használok én is. Kemény szőrű, tömött bundájú kutyákra is szuper (már komondort is gépeztem le vele). Az ára is jó viszonylag, 30000Ft.

2010. febr. 24. 10:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. febr. 24. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nekem is Moser Max van, tényleg jó, schnauzert simán viszi, elég sokáig bírja élezés nélkül. (Én 42e Ft-ért vettem, ehhez voltak plusz fejek is)

Egyszer vettem 7e Ft-ért emberi hajvágót, egyszerűen lefüstölt! Nem bírja a kutyaszőrt!

2010. febr. 24. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!