Ajánlanátok nekem egy olcsó szőrnyírót?
Én vettem emberi hajvágót. A kutya szőrét csak húzta, viszont az egyetlen használat után dobhattam ki.
Mikor elolvastam a kérdést, elsőre azt olvastam, hogy "Ajánlanátok nekem olcsó szörnyirtót?" Azt hittem itthon is kihívható már a ghost busters. :)))
www.szemesbolt.hu
Én innen rendelek mindig (kutyakozmetikus vagyok).
Emberi hajra való nyíróval ne is próbálkozz, mert megáll a kutya szőrben, annyira gyengék (4-5 watt).
A watt számot kell nézni. A kutyakozmetikára való gyengébb gépek a 15-20 wattnál kezdődnek, ezekkel puha szőrű (máltai, yorki esetleg) kutyákat tudsz csak nyírni, vagy inkább csak igazgatni fülét, fenekét, stb...
35-45 wattól már keményebb szőrű kutyákra is rá tudsz menni (pl trimmelhető fajták, puli, stb...)
Az emberi szőrvágóval csak kidobnád az ablakon a pénzt.
A szemesboltban van a Moser Rex (1230) modell, ha puhaszőrű kutyád van, és nem is nyírnál ezzel a géppel másik kutyát (nagyon hamar kikopik a pengéje), akkor házi használatra megfelelő. Az ára 15000Ft.
Ha egy normálisabb gépet akarsz, akkor ezt ajánlom: Moser Max 45 (1245), ilyet használok én is. Kemény szőrű, tömött bundájú kutyákra is szuper (már komondort is gépeztem le vele). Az ára is jó viszonylag, 30000Ft.
Utolsó: Nekem is Moser Max van, tényleg jó, schnauzert simán viszi, elég sokáig bírja élezés nélkül. (Én 42e Ft-ért vettem, ehhez voltak plusz fejek is)
Egyszer vettem 7e Ft-ért emberi hajvágót, egyszerűen lefüstölt! Nem bírja a kutyaszőrt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!