Kankutya ivartalanítása. Hogy akadályozzam meg, hogy nyalja a sebet? KIZÁRT, hogy a gallért elviselje.
Tudom, ismerem a kutyám.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de gatyát szerkesztett vki a kutyájára ilyen okból?
Még nem lett megműtve.
Csak előre gondolkozom.
Igen, vártam a tiltsd le, stb választ.
Nyugtatózzam be?
Dilinyós fiatal kutya, két kicsi gyerek, akiket valszeg össze-vissza ver a gallérral az egyébként kinti kutya.
Na, majd meglátjuk... Legfeljebb 3 napig nem alszom és a kutty pórázon lesz.
Ha jól csinálod, nem kell annyi. Sok séta (természetesen csak lassan, ökörködés nélkül), kis klikkerezés, hogy fáradjon, és határozott tiltás - ha ez megvan, nem kell majd egész nap rajta lógni.
De kipróbálhatod majd, hogy gallér nélkül cseszteti-e a sebét, mert ha nem, akkor amikor tudsz rá figyelni, akkor nem kell erőltetni a gallért.
Viszont ha ennyire parázol tőle, de még nem volt meg a műtét, akkor én a helyedben vennék vagy kérnék kölcsön előre egyet, és nekiállnék hozzászoktatni még a műtét előtt. Jutifalattal, mint a szájkosárhoz szoktatást, hogy dugja bele ő a fejét, ne te erőszakold rá, szeresse meg, hogy felveszi, hogy rajta van, ugyanakkor tanulja meg, hogy levenni baromira tilos - mindjárt nem lesz akkora trauma, amikor műtét után rárakod.
Az a baj a gatyával, hogy azt is simán leszedi magáról :)
Amúgy van ilyen gallér is, ami puha, nem ütögeti vele össze a gyerekeket sem és ő sem fog fennakadni minden ajtóban, meg gondolom sokkal kényelmesebb mint egy műanyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!