Mi lesz a kutyámmmal ha eszik élesztőt?
15:23
"össze vissza megy alig van ereje és mint ha egyre jobban fújódna fel" - azért erre sztem lehet egy orvost hívni nem? oké hogy nem hal bele de miért kell hagyni szenvedni szegényt? nem is tudom, egyes emberekben bizonyos érzelmek teljes hiányát látom :/
A kutya gyomra képes akár a 10X-re tágulni.Maga az élesztő megfelelő adagban nálam is megy szőrváltáskor.
Ha láthatóan rosszul van a kutya, bármi legyen is a rosszullét okozója, orvoshoz kell vinni.
Most biztos jól le leszek szólva és ez nem is csak kimondottam ehhez a kérdéshez tartozik, de én csak a legvégső esetben szoktam állatorvoshoz menni.
Ennek az egyik oka, hogy ha beviszem az állatot az orvos még csak hozzá sem nyúl, csak ránéz és máris 5000Ft-ról indul a számla. :(
Lehet, hogy kicsit az állatorvosok hozzáállásán is kéne kicsit változtatni. Tisztelet a kivételnek, de én eddig több állatorvosnál is ezt tapasztaltam!.
Bocsi, de én betegre röhögtem magam a válaszokon. Féleg a magfúziós tetszett.
Hacsak nem a pék kutyája és megette az egész holnapi termeléshez szükséges mennyiséget, nem lehet nagy baja.
Én gyerekkoromban imádtam élesztőt enni.
Talán azért tántorog, mert olyan büdöseket ereget, hogy ő sem bírja elviselni.
Szerencsés lett a dolog vége! Jó, hogy orvoshoz vitted. A paraffint,stb azért ajánlotta, mert az talán segített volna ,hogy hamarabb kijöjjön belőle hátul . Ezek inkább meghajtják a kutyát.
Vigyázz rá,ha ilyen kis beles!:))
Szorulás esetén szárított élesztőt keverünk a kutya ételébe vagy külön egy kis falat sörélesztőt nyeletünk le vele.
Friss sörélesztőt ne keverjünk a kutya ételébe, nehogy megerjedjen tőle. Az élesztő működésre serkenti a bélflórát, így rövidesen ismét helyreáll az egészséges, normális emésztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!