Lehet vemhes a kutyusom?
Csendes tüzelésnél peteérés van,de nem mutatja a tüzelés jeleit. Ilyenkor vemhesülhet.
Kérdés az,hogy utoljára mikor tüzelt a kutyád és,hogy össze ragadt a kan kutyával????
Ha nincs össze ragadás akkor nincs kiskutya.
Ha pedig tenyésztési céljaid vannak a tk-s kutyussal jó lenne ilyen alap dolgoknak utána néznél.
Furán viselkedik,lehet mert belé hoztad a frászt.A kutyák képesek ilyesmire. Te ezt az egész dolgot hú most a kan rá ment,szegény kutyuskám,gondolom sajnáltad a sunyi eb meg érzékelte milyen érzelmi hullámot adtál le ezért viselkedhetett furán,mert a TE reakciódat nem tudta hová tenni.
Mellei megnagyobbodtak lehet hamarosan tüzelni fog,az okozhat duzzadtabb mellett,de állvemhesség sem kizárt.
"Én láttam képeket arról, hogy szuka kutyát ivartalanítanak. Hát mit ne mondjak mi is számít állat kínzásnak?
"
Én meg láttam kutyát méhgyulladásba belepusztulni. Másikat pedig emlődaganatba. Szomszédom szukája évente legalább egyszer álvemhes. Annyira fájnak az emlői, hogy nyüszít a fájdalomtól. Én ivartalaníttattam az enyémet, hogy megelőzzem az ilyen bajokat.
Melyikünk az állatkínzó?
5.!
Nyilván nem éber állapotban ivartalanítanak. Elaltatják a kutyát, és utána esnek neki, kiveszik a szerveket. Ez nem állatkínzás! Sokkal nagyobb kínzás az, ha valaki hagyja szenvedni a kutyáját a méhgyulladástól vagy az álvemhességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!