Kutyusom vemhes, véletlenül megrúgtam a hasát. Lehet valami baja neki vagy a kicsiknek?
Figyelt kérdés
Lábam alá szaladt, nem vettem észre és hátulról a hasa alá rúgtam...kb. 2, 2,5 hét van még a vemhességből, nagyon aggódok... Látszólag semmi baja egyébként.2013. okt. 9. 23:35
1/4 anonim válasza:
lehet lesz tőle baja---
de lehet nem. --
50% az esély rá.
2/4 anonim válasza:
Holnap vidd el dokihoz (ultrahangra). Ha egy yorkshire terrier és nagyon megrúgtad, akkor bizony baja lehet. Ha bernáthegyi és kicsit rúgtad meg, nem valószínű.
Vidd el, max. potyára mentetek :)
3/4 anonim válasza:
Ha te úgy látod semmi baja akkor valószínűleg nem komoly, de mivel vemhes ezért jobb lenne megmutatni az állatorvosnak. Milyen fajta kutyus? Ha kis termetű akkor inkább lehet ok aggodalomra mintha nagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Beagle a kutyám egyébként. Ma megnyugtattak, hogy nem valószínű hogy baja lenne.
2013. okt. 10. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!