Szerintetek melyik kutyafajta lenne praktikus?
Nekem havanese és puli keverék van és az alkalmas mindenre.
Vagy jó még a puli és pumi keverék, olyannal is találkoztam.
Meg az ilyen kisebb uszkárok is, ha tetszik valakinek.
A bolognese is aranyos. Ezeknek nem hullik a szőrük, egyiknek sem.
Lehet hogy az nem szempont neked, de pl nekem van itthon egy kis Jack russel terrier és csivava keverékem is, aminek rövid fehér szőre van és a fekete ruháimon állandóan ott vannak a kis szőrszálai.
Menhelyi kutyust kérj, de csak akkor, ha tényleg fogsz róla gondoskodni. Egy kutyával sok dolog van, napi minimum 3 séta, ebből az egyik legalább 1-1,5 órás. Fel kell szedni utána a kakit, korábban kell kelni miatta reggel, és legalább 10-15 évig gondoskodni róla(ami gyakran nem olcsó). Persze ha mindezt megteszed, ő sokszorosan megköszöni, egész életében a társad és barátod lesz.
Egy kölyökkutyával kezdetben még több a gond, mint egy 2-3 évessel, de menhelyen kaphatsz ilyet is, olyat is, és megmentesz egy életet. Ráadásul a dolgozók segítenek a hozzád illő kutya kiválasztásában.
Koszonom a valaszokat! :) A torpe uszkaron mar gondolkodtam en is :)
Mivel en nem Magyarorszagon lakom igy itt a menhely nagyon messze van az otthonomtol es draga is :( De nagyon sok kutyus eletet mentenem meg ha tehetenem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!