Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Laptop vagy kutya?

Laptop vagy kutya?

Figyelt kérdés
Pff... Nem tudok dönteni. Az évvégi bizonyitványomra kapom valamelyiket en fogom eldönteni. A kutyának lenne nagy hely tudnám rengeteget vinni sétálni, mind a kettőt választhatom. Amugy ha kutya akkor én a border collieban gondolkozom

2015. ápr. 29. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

"Alattunk lakik egy barátnőm"

Lakásba border-t?

Nem túl jó ötlet.

Neked sem, neki sem!

2015. ápr. 29. 20:10
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

Egy szavazat a laptopra.

Vagy: laptop és ingyen, menhelyi kutya?

2015. ápr. 29. 20:20
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Az az igazság, hogy - hacsak nem külföldről veszel munkabordert - akkor a laptop azért kb egy 100-assal drágább. Már ha nem olyat akarsz, ami megdöglik, ha meg van nyitva a net + egy excel + egy word. Nem írtad, hogy hány éves vagy, és hogy mire használnád a laptopot, de ha már nem vagy messze az egyetemtől (és persze ha egyáltalán egyetemre akarsz menni), akkor laptop. Ha még messze vagy a felsőoktatástól, akkor meg abszolút nincs szükséged laptopra, jobban jársz egy asztali géppel.

Azt nem értem, miért sértenéd meg a kutyával a barátnődet. Szerintem ne ez befolyásoljon. Ha valójában kutyát akarsz, legyen kutyád. De ha ilyen könnyen lemondanál róla, akkor mégse akarod igazán, úgy meg nem érdemes belevágni egy 15 éves projektbe.

2015. ápr. 29. 20:42
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha tényleg lenne vele időd rengeteget foglalkozni, akkor nem is kérdés, hogy kutya!!

Egy border, egy társ. Nagyon okos aranyos kedves kutyus csak lefáraszthatatlan. Ha szereted a kutyákat akkor fel sem kellett volna tenni ezt a kérdést...persze, hogy kutya :D

De mondjuk ha a barátnőd alattatok lakik, szóval társasban laktok (?? Ha nem akkor világosíts fel XD Mert így értelmeztem), azaz nem hinném, hogy megbántanád, vele is jót tennél, mert neki is lenne kivel játszani. Az, hogy a te kutyusod, gondolom, nem tiltja el tőle őt sem nem?

Egyébként ha emellett döntenél, akkor jó kutyázást!!

2015. ápr. 29. 20:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Amugy kertes hazban lakunk csak az also resz alberlet es a baratnommel szuletesunk ota ismerjuk egymast... De ebben igazatok van hogy ne o miatta ne legyen kutyusom amugy 14/L es a kutya mellett dontok :D köszönöm mindenkinek :* ES NEM FOGOM A GYAKORIN KERDEZNI HOGY AUTO VAGY GYEREK -.- xD köszi megegyszer mindenkinek
2015. ápr. 29. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
viszont nem tudom, mennyire ajánlanám a collie-t nem biztos, hogy a legpraktikusabb fajta egy gyereknek.
2015. ápr. 29. 21:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Amennyiben ez felmerül mint kérdés, akkor semmiképpen se kérj kutyát. Nem azért, hogy kicsesszek veled, a kutya érdekében ne akarj. Aki tényleg kutyát akar, és tudja mi jár vele, és ismeri a fajtát, annak eszébe se jut, hogy "á inkább kérek egy laptopot". Egy kutyát tartani felelősség, 10-15 évig minden nap meg kell etetni-itatni, el kell vinni állatorvoshoz minimum évente egyszer plusz ha valami baja van akkor is, minden nap kell vele foglalkozni. Nem olyan, hogy berakok a sarokba azt elvan az ott. Az írásodból azt vettem le, hogy nagyon nem való neked kutya!
2015. máj. 4. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!