Pff... Nem tudok dönteni. Az évvégi bizonyitványomra kapom valamelyiket en fogom eldönteni. A kutyának lenne nagy hely tudnám rengeteget vinni sétálni, mind a kettőt választhatom. Amugy ha kutya akkor én a border collieban gondolkozom
Laptop. Kutyat nem igy valasztunk, ez egy 10-15 evre szolo elkotelezettseg, napi 2-3 ora foglalkozas. Aki ugy all hozza, hogy nem tudja eldonteni, hogy laptop legyen vagy kutya, az egyszeruen nem eleg elkotelezett a kutyahoz, kulonosen a borderhez nem. A border munkakutya, hacsak nincsenek komoly sportceljaid, netan egy birkanyajad, kinszenvedes vele az elet.
2015. ápr. 29. 18:28
2/17 anonim válasza:
Kutya, mert van min netezned, mint látom, de nincs min kutyáznod ;)
2015. ápr. 29. 18:29
3/17 anonim válasza:
Neked laptop. Ha annyira kellene neked kutya, nem lenne kérdés.
2015. ápr. 29. 18:30
4/17 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással bordert? Hallod, nézz már előbb utána ennek a kutyafajtának, hogy milyen a természete meg mekkora a mozgás- és munkaigénye. Vagy a laptopot is úgy veszitek, hogy jófogáson meglátjátok az elsőt 10 ezerért és már veszitek is meg?
A border collie munkakutya, olyan embereknek való akik sportolni akarnak vele versenyszinten vagy nyájat terelni. Nem arra való, hogy kicsesszék a kertbe és napi 1-2 órát ellabdázgatsz majd vele... Ahogy a rottweiler sem való 2 éves gyerek mellé játszópajtinak, vagy bernáthegyi egy 30 négyzetméteres lakásba, úgy a border collie sem való neked.
2015. ápr. 29. 18:40
5/17 anonim válasza:
én is azt mondom, hogy neked inkább a laptop való, ha ez egyáltalán felmerül, mint kérdés.
2015. ápr. 29. 18:41
6/17 A kérdező kommentje:
Kedves 4. Kicsit normalisabban is fogalmazhatnal.
De azert koszi:). Sok mindent nem irtam meg le bocsanat. Volt mar kutyam ismerem oket egy mudink volt. A kutya mar vagy 2 eves tema de mivel most 2 tantargybol harmasra allok a szuleim azt mondtak ha evvegere kijavitom (magvan :D) kapok egy kutyat. De mivel alattunk lakik egy regi baratnom es o is kutyat szeretne nem szeretnem megbantani igy jott fel a laptop. Ja es ujra a 4.-hez szol: nem fogom kitenni a kertbe vagyis persze ott is lesz de rengeteget fogom vinni setalni kirandulni nyaralni. Kertes hazban lakunknagy kertben
2015. ápr. 29. 19:03
7/17 anonim válasza:
Ne irj ki ide ilyent! Itt van az a bizonyos kör,aki életében nem látott kutyát,viszont nagyon szereti önmagát pontozni!Nos semmi gond azzal ha kutyát szeretnél,és szüleid ebben tudnak segiteni.Gondolok itt anyagi stb.Kivánom,hogy ne itt mutasd meg milyen kutyagazdi vagy hanem, az élet igazolja azt vissza.Kivánok hozzá sok sikert!Nézd meg hogy le fognak pontozni:)
2015. ápr. 29. 19:13
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 29. 19:16
9/17 anonim válasza:
A 4-es olyan nyers mint a Nyiregyi Hot-dog!
2015. ápr. 29. 19:25
10/17 anonim válasza:
Most a baratnod miatt nem tartanal kutyat? Nem ertem. Engem tovabbra sem gyoztel meg, gyereket is ugy vallalsz majd, hogy a gyakorin erdeklodsz, mert nem tudod eldonteni, hogy auto vagy gyerek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!