Most az baj ha én védem meg a kutyámat, nem ő engem? Csak azért kell sokaknak kutya, hogy hasznát tudják venni valamire?
Figyelt kérdés
Nagyon pici kutyám van,pici is lesz egész életében,de már sokszor megkaptam azt,hogy mi értelme van szegénykémnek,ha még egy bogártól is megijed,engem semmitől nem tud.Na oké,én védem meg mindentől,mert sokszor egy méhecskétől megijed,vagy kanálzörgéstől,és egyből bújik hozzám mint egy kisgyerek,de azért tud bátor is lenni,nem mindig ilyen.Ha már házőrzésre,hasonló dolgokra nem jó,már nem is számít normális kutyának ?2015. ápr. 28. 15:15
11/11 anonim válasza:
Te rendesen túlfélted azt a kutyát szerintem. Alapból egy kutya sem ennyire ijedős, ha csak nem ideggyenge, az meg ritka, mint a fehér holló, hanem a te agyonféltésedtől lett ilyen. Ami pedig egy önző viselkedés, hiszen a kutyát folyamatosan egy nem egészséges idegállapotban tartod, csak mert neked jól esik olyankor is babusgatni, mikor nem kéne. Így a kutyának teljesen irracionális félelmei alakulnak ki, nem lesz boldog, kiegyensúlyozott élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!