Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek az Amerikai...

Mi a véleményetek az Amerikai Bulldogról? Szerintetek jó választás házőrzésre, és családi kedvencnek egyaránt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 19:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok én is tartok egy Amerikai Bulldogot.

Én a backyard kennelből vettem kutyámat(Zed) -et.

Hát szerintem is nagyon intelligens, okos és kedves kutya de azért tényleg kicsit harcias természetü.Úgyhogy szerintem ,,Charmy vagy ki a fene XD " kicsit igaza is van....

hogy kell csillapítan ia harci vágyát és nem arra nevelni mert tényleg a vérében van.

Hát megvagyok elégedve a fajtával és kiváló társ.

Elhiheted

2010. febr. 27. 14:28
 12/14 anonim ***** válasza:

:P ki aza Charmy?

tenyésztő vagy ki?

2010. febr. 27. 14:30
 13/14 anonim válasza:
100%

Szerintem egy kiegyensúlyozott, temperamentumos, inteligens kutya az Amerikai Bulldog! Nem kell házőrzésre nevelni. Óvja, védi a gazdáját, annak családját, és vagyonát. Természetesen a kutyatartás fő szabályai itt is vonatkoznak. Következetesség, határozottság, erős jellem kell hozzá! És egy szuper kutya lesz belőle!

Nem keverném össze az Amerikai Bulldogot, a leinformálhatatlan, törzskönyv nélkül, szaporítók által árult 50ezer alatti kutyákkal.

Vagy vegyél minőséget igazi tenyésztőtől, (mindnek van weblapja) vagy ha nincs rá pénzed, akkor inkább kíméld meg magad a csalódástól, és a sok orvosi kiadástól!!!

Nekem is írhatsz, ha ilyen kutyát szeretnél! ;)

2010. máj. 15. 14:37
 14/14 anonim válasza:
Mar elnezest,de ez annak szol,aki azt hangoztatja,hogy feltetlenul tenyesztotol vegyen az ember kutyat.miert ne lenne ugyanolyan jo kutya az,amelyik nem tenyesztotol van kisebb vagyoner?en szaporitotol vettem de ugyanazt tudja,mint akarmelyik meno kennelbol szarmazo fajtarsa,es nem kell fosni,ezek a kutyak alpbol egeszseges fajtak,foleg a standard tipus.ha nem viszed kiallitasra es nem akarod paroztatni,akkor minek a torzskonyvezett,szanaszejjel tenyesztett eb,meregdraga arom?ha a kutya beteg lesz,igy is,ugy is beteg lehet.hat ennyi.
2013. júl. 20. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!