Mi a véleményetek az Amerikai Bulldogról? Szerintetek jó választás házőrzésre, és családi kedvencnek egyaránt?
Sziasztok én is tartok egy Amerikai Bulldogot.
Én a backyard kennelből vettem kutyámat(Zed) -et.
Hát szerintem is nagyon intelligens, okos és kedves kutya de azért tényleg kicsit harcias természetü.Úgyhogy szerintem ,,Charmy vagy ki a fene XD " kicsit igaza is van....
hogy kell csillapítan ia harci vágyát és nem arra nevelni mert tényleg a vérében van.
Hát megvagyok elégedve a fajtával és kiváló társ.
Elhiheted
:P ki aza Charmy?
tenyésztő vagy ki?
Szerintem egy kiegyensúlyozott, temperamentumos, inteligens kutya az Amerikai Bulldog! Nem kell házőrzésre nevelni. Óvja, védi a gazdáját, annak családját, és vagyonát. Természetesen a kutyatartás fő szabályai itt is vonatkoznak. Következetesség, határozottság, erős jellem kell hozzá! És egy szuper kutya lesz belőle!
Nem keverném össze az Amerikai Bulldogot, a leinformálhatatlan, törzskönyv nélkül, szaporítók által árult 50ezer alatti kutyákkal.
Vagy vegyél minőséget igazi tenyésztőtől, (mindnek van weblapja) vagy ha nincs rá pénzed, akkor inkább kíméld meg magad a csalódástól, és a sok orvosi kiadástól!!!
Nekem is írhatsz, ha ilyen kutyát szeretnél! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!