Mi a véleményetek az Amerikai Bulldogról? Szerintetek jó választás házőrzésre, és családi kedvencnek egyaránt?
Fiygi...
az amerikai bulldog kemény kutya....
kb. 45 kg-tol mehet fel....
rengeteg nevelést igényel....
okos,szép,de ne nelevd harcra sőt probald csillapítani a harc vágyát mert a nem megfelelo neveléstol simán megharaphat valakit mert azt fogja hinni hogy Ő a falkavezér...
pedig egy kutyának a rangsor legalján kell lennie
szoval nem szabad morognia ha evés kozelében hozzámész, nem veheti eltoled a kaját.... stb. mert ha azt hiszi h o a falivezér akk nevelhetetlenné vállik és simán a gyereket is megkaphatja... és ennek az elaltatás a vége...
PáR TIPP:
1.kiskorába amikor eszik, simogasd kozbe hogy higgye nem veszed el a kajáját
2.eloszor te egyél, utánna adj neki....
(persze ha éhes akkor nyugodtan szaladj el akár 5kor reggel üzletbe ) :P
3.tanítsd meg sétálni hogy ismerkedjen emberekkel,szagokkal,más kutyákkal
4.ha barátnoidnek van kutyája akkor vidd el hozzá (nem fogják bántani a kolykot mert érzik rajta a kolyok szagot :p ez a szag kb. 5 hónapos koráig tart)
és igy probald...sokat játsz vele és hidd el REMEK BARATRA LELHETSZ AKÁR 14 ÉVEN KERESZTüL.... akar az élete árán is megvéd ha 2 éves elmult... hidd ell (L )
AZ Amerikai bulldog nem Harci kutya !!!
És akármelyikből lehet fenevadat nevelni , ugyan úgy kell nevelni mint egy másik kutyát , kutyasuliba vinni , tanítani nem lesz belőle vérengző fenevad hidd el !
Nekem 2 is van , már írtam és mellette van 2 Amstaffom is .
A súlyúk pedig nem 45 kg -tól felfele megy !
Benn van a Standardban hagy mekkornának kell lennie , egy szuka 30- és MAX 50 kg lehet ! Én én szukám is 40kg .
A Kan sem lehet 55 kg nál több .
AZ Ambullt munka célre tenyésztették ki .
Arra figyelj nagyon hogy honnan veszed !
Ha még nem vásárolntál ajánlom neked a Demoniac Kennelt , nagyon jó kutyáik vannak .
Az sem mindegy milyen kutyát veszel Standrad vagy Bully típusut !?
Ha bármi kérésed van írj csak válaszolok!
ja emígy a 2. válaszolo aki eloxor irt a kutyarol Charmy...
csak mert sokan írnak a nevembe hülyeségeket hogy a csivava egy vérszomjas fenevad hogy leharapja a kezed meg ilyen XD
na xal én nem írok oat .... -.-
köcc
Arra használták, hogy segítsen a farmereknek az elbitangolt marhák összeterelésében; emellett őrkutya is volt. Vadászkutyaként is szolgált, főként vaddisznóra és elvadult kutyákra vadásztak vele.
üdv:Charmy
és nem gladiátorkutya.... XD
Kutyához értők !!
Nem vitatkozom , több mint 10 éve foglalkozom Amerikai bulldogokkal , tudom hogy milyenek , nem kell a harcvágyát csillapítani , mert nincsen neki !
Ahogy az Amstaffnak sem .
Nem kell mindjárt butaságokat írogatni .
Attól hogy régen mire volt kitenyésztve az 1 dolog , hiszen azóta elég sok ídő telt el ... Nem ember ölésre voltak kitenyészve , a bikákat fogták le , míg azt levágták ... Attól még nem fenevad , nem kell ilyet terjeszteni .
Teljesen nyugodt , inteligens kutyák .
Kedves kérdező ha bármi kérésed van írj E-mailt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!