Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akkor most hol lehet tulajdonk...

Akkor most hol lehet tulajdonképpen elengedni a kutyákat?

Figyelt kérdés
Maradjunk csak a törvényeknél, s ne a valóságnál! Városban nem lehet, mert kötelező a póráz. Szántóknál nem lehet, mert magánterület. Mezőn, erdőben nem lehet, mert a vadőr lelövi. Természetvédelmi területen nem lehet, mert a természetvédelmi őr lövi le. Árulja már el akkor valaki, létezik olyan hely a kijelölt kutyafuttatókon kívül (mellesleg nem egy városban ilyen nincs is, vagy használhatatlanul kicsi és rossz állapotú) TÖRVÉNY SZERINT, ahol lehet póráz nélkül kutyát sétáltatni?
2010. febr. 21. 11:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

13:03-as vagyok.

egyébként -tudom hogy nem ez a kérdés-, nem mindegy mik a törvények??

hiszen úgysem tartják be őket!

személy szerint minden nap félek az utcán, hogy ma épp milyen kutya akar nekünk rontani..

2010. febr. 26. 13:16
 22/24 anonim ***** válasza:
így sajnos sehol :S nekünk szerencsénk van, a kutyák jó nagy kertben vannak, sokszor nincs is kedvük sétálni menni, de egyre inkább olyan érzésem van, direkt olyan törvényeket hoznak, amit nem lehet betartani, és ezért meg lehet büntetni az embert.
2010. febr. 26. 13:18
 23/24 anonim ***** válasza:

Erre ezt mondta egy ismerősöm:

"Még a prostik "szabadon engedését" is meg tudtuk oldani... Sosem gondoltam volna, hogy rosszabb a helyzete a kutyásoknak..."

2010. febr. 27. 14:13
 24/24 A kérdező kommentje:
Hja... milyen igaz és milyen szomorú, amit az utolsó válaszoló írt... :S
2010. febr. 27. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!