Anyukám miért nem engedi hogy a kutyámat a fürdőkádban fürdessem meg? mit csináljak hogy megengedje?
El lehetne vinni kutyakozmetikushoz is, de azt a 3 ezert én inkább elköltöm másra.
Amíg a kutyák kicsik voltak, a mosdóban fürdettem, de már az egyiktől leszakadna a mosdó, akkora lett. A másikat lehetne még a mosdóban fürdetni, de én mind a kettőt a kádban szoktam, egymás után lefürdetem őket és utána domestossal, egy szivaccsal áttörlöm a kádat. A lefolyó még sosem dugult el, pedig lefolyó szűrőt nem is szoktam használni. Másképpen nem is tudom hogyan lehetne lemosni a kutyákat, ha nem a kádban, mert pl egy lavorban nem lehet úgy leöblíteni a sampont a testéről. Muszáj, hogy folyjon rá a tiszta víz és úgy a zuhanyzóval át kell mosni a szőrét, h ne maradjon benne sampon.
Anyukád egy kicsit túl higiénikus lehet, de hát én szerintem a domestos teljesen fertőtlenít. Vagy tévednék?
Mért, jobb amikor utcáról feljövünk és a kutyám beugrik az ágyba? Az szerintem sokkal durvább. Vagy mondjuk az utcán szagolja a pisiket, aztán véletlen arcon nyal?
Vagy beülök mellé a kocsiba, ránézek, erre a számba belenyal? Olyan is volt, és még élek :D
Az embernek azért van immunrendszere, hogy az ilyen dolgoktól ne legyen semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!