Milyen kutyára asszociáltok az Átok név hallatán?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Egyáltalán milyen gyakori?2015. ápr. 18. 12:19
1/11 anonim válasza:
Én fekete kutyára vagy vmilyen bull típusúra.
2/11 anonim válasza:
Semmilyenre.
A névadóját minősíti, arra lehet asszociálni.
3/11 anonim válasza:
Én nem ismerek ilyen nevű kutyát,szóval felénk nem túl gyakori,nem is adnék ilyen nevet a kutyámnak. Látatlanban egy kicsi,energikus állat jut eszembe :)
4/11 anonim válasza:
Fekete kutyára, dobbermannra például.
Viszont elég negatív a hangzása, nem biztos, hogy én adnék ilyet egy kedves családtagnak.
6/11 anonim válasza:
Dobermanra elsőként, de mindenképp valami nagy fekete "dögre".
Az enyém Démon (fekete kaukázusi keverék), most akkor az is negatív? Szerintem tök jól hangzik mindkét név, az Átok pedig elég egyedi.
7/11 anonim válasza:
Nekem is nagytestű, fekete, robosztus kutya jut eszembe róla.
8/11 anonim válasza:
Egy szép, barátságtalan, egygazdás kutyára. Nálam képben volt amikor a mudijaimat neveztem el, de végül a Démon és Lidérc mellett döntöttem. Talán legközelebb. Nem hinném, hogy gykori név.
10/11 anonim válasza:
Én egy fekete mudira :) Imádom őket, bár sosem volt mudim, van szerencsém ismerni a természetüket - -hihetetlenül intelligens kis ördögfiókák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!