Hány hetes, hónapos kortól áll fel westie kutyám füle?
Helló!
Húgomnak Yorkshire-je van, az ő fülét is ragasztani kellett fiatalkorában, hogy felfele álljon. Gondolom a westie-nek sem áll be abba a pozícióba. Szerintem keresgélj utána a neten, pl: kutya.hu, ott tuti van ezzel a fajtával foglalkozó topic is. (reggel megkérdezem hugom, ő ott már veteránnak számít, több ezer hozzászólással.
leírom neked, hogy hogy kell felkötözni egy kutya fülét. (mert én még nem találkoztam olyannal, hogy egy westienek magától sikerült volna.)
1.fogj egy keményebb lapot (karton is lehet, de a legjobb mondjuk egy telefonkártya), és vágj le belőle egy kb megfelelő méretű csíkot.(a füléhez mérten, a tövétől a hegyéig.)
2.vágd le a füléről a szőrt, a lapocskát illeszd a füle külső feléhez (a tövéhez állítsd, hogy megtartsa.)
3.ragasztószalaggal rögzítsd.(lehetőleg úgy, hogy a füle mögött hátul fejéhez ragaszd, így majd nem engedi 'lekókadni'.)
4.pár hétig hagyd így, esetleg cseréld ki néhányszor a ragasztást.közben adj a kutyának kalciumot, vagy egyéb, a porcosodást elősegítő készítményt.
nekünk ez a módszer bevált.kiegészítésnek annyit, hogy sokan (köztük mi is) egymáshoz kötik a két fülét is, így hatásosabb lesz az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!