Viszket, vakarózik a kutyánk, tudnátok ajánlani valami hatásos viszketés csillapítót, ami nektek bevált? A fekhelyét, környezetét rendszeresen fertőtlenítjük, de sokszor még így is vakarózik.
Sajnos nem használt, azóta is vakarózik.
Teljesen kétségbe vagyok esve, úgy bíztam benne :(
Keresnünk kell egy másik állatorvost.
Köszönöm a segítséget.
Egy másik állatorvoshoz fordultunk, aki a Vetaroxoid-ot ajánlotta. Elvileg az is hasonló hatóanyagtartalmű, mint a Prednisolon, de ebből mára már elértük hogy 2 naponta fél (!!) tabletta elég.
Azt mondta, lassan azt is el lehet hagyni.
Úgyhogy nagyon boldog vagyok! :))
Nem mellesleg újra kinőtt a szőre!
Mára már a Vetaraxoid-ot sem kapja, viszont azt hozzá kell tennem, hogy a Bravecto után bár még viszketett, de kullancs egyáltalán nincs benne azóta sem, pedig az elmúlt években mindig szoktunk találni benne. Szóval az is használt.
Közben az elmúlt 1,5-2 hónapban itthon tudtam vele lenni, és kitapasztaltam, hogy mikor erősebb-gyengébb a viszketés.
Amióta nem kap kenyeret és cukros dolgokat (néha a gyógyszerét joghurtba kapta, na abban is rengeteg van)
azóta a viszketés csillapodott, nem nyalogatja magát, és a szőre is kinőtt :)
Nem akarom elkiabálni, de talán meggyógyultunk :)
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!