Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terrier orrvakarás?...

Yorkshire terrier orrvakarás? Mért van ez? HELP sürgős!

Figyelt kérdés

2 éve van meg,mini,2.6 kg

valamiért vakarja az orrát mióta megvan de az állatorvos nem tudja mért van ez.

eddig vakargatta de ma reggel észrevettem hogy már véres meg sebes is neki.

Sír pontosabban nyafog amikor vakarja de viszket neki ezért nem tud mit csinálni.

2 éves lánykutyáról van szó

Mit tudok tenni???

Sürgős nagyon sajnálom szegényt!

2015. ápr. 4. 11:53
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
2 éve nézed, ahogy vakarózik és most lett sürgős? Esetleg másik állatorvos?
2015. ápr. 4. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Allergia? Lehet allergias valamire. Mikor vakarja az orrat? ugyertem valamelyik szobaban jon ra?:) ha nem derul ki vidd el masik allatorvoshoz is!:) jobbulast kivanok neki!:)
2015. ápr. 4. 12:03
 3/10 A kérdező kommentje:

Kicsit rosszul írtam bocs!de most kezdett nagyon 1 hónapja!eddig hetente 2 szer vakargatta de nem volt gond.most viszont már nagyon sokszor csinálja gondoltam valaki tudja a megoldást!

voltam 2 orvosnál is mind2 azt mondja ez ilyen minden yorkshire-nál de nem éppen

2015. ápr. 4. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el egy harmadik orvoshoz, lehet rüh, allergia, bármi. Mini yorkie meg még mindig nincs...
2015. ápr. 4. 12:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó allergén növény virágzik most, gyanús h allergia. Egyébként az olyan orvost, aki azt mondja egy síró viszkető kutyának, hogy hát ne is törődj vele, minden yorkshire ilyen... azt messzire kerüld el.
2015. ápr. 4. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nem a megfelelő orvosoknál jártál. Egyetlen fajtánál sem jellemző, hogy véresre vakarja az orrát. Keresel egy klinikát, kórházat, akármit, ahol valóban megvizsgálják z elérhető módszerekkel, mi az oka az orrvakarásnak.
2015. ápr. 4. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd magad lerázni, ha kell csapj az asztalra és kérj bőrkaparékot és laborvizsgálatot! Ez semmilyen kutyánál nem normális, hogy véresre vakarja magát! Ezeket az amatőr orvosokat meg hagyd a francba.
2015. ápr. 4. 13:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben akkor elmegyek egy klinikára vele!köszönöm a válaszokat sokat segítettetek!!
2015. ápr. 4. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Kap csirkét? Mert a kutyák nagy része allergiás a csirkére. Az előző meg a mostani kutyám is allergiás rá, csak ők a mellső lábukat nyalogatták... vagy lehet bolhás, mert mikor a mostani kutyámat 2 hónaposan elhoztuk, mindjárt 2. este 120 bolhát szedtünk ki belőle! számoltuk, én még megvártam a 100-at, onnantól kezdve másnak adtam a stafétát aki további 20-25 bolhát szedett ki belőle...
2015. ápr. 20. 22:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Van bolhanyakörve és kap csirkét akkor nem adok neki.
2015. ápr. 21. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!