Ma megvertem a kutyámat most meg lelkiismeret furdalásom van. Emlékszik rá sokáig? Megjegyzik az ilyet?
Meg kéne tanítani a csönd parancsszóra.
Mondjuk ha nem akartál ugatós kutyát, nem pont jó fajtát választottál...
Egyszerűbb leönteni vízzel vagy hanggal leállítani, nem pedig megütni. Kevesebb ideig is hat. Ha még nincs rendben a sorrend otthon, simán odakap pár alkalom után.
Most szomorú szegény.
Ő szokta azt csinálni, hogy a fenekét/punciját nyomja oda hozzánk:D
Biztos tüzel:/
Fáradt voltam, nem hagyott aludni.
Szerintem te is kiborultál volna.
"Szégyelld magad! Egy yorkiet megverni!!!!! Talán nevelni kéne! Vagy anyád/apád téged is jól megvert, mikor valami bajod volt és ezt közölni akartad velük? Kutyát így nem nevelünk."
A yorki kb. annyira kutya mint amennyire a babetta sportmotor a motoGP-ben.
Mit versz egy olyan kicsi kutyán,szégyeld magad!
Ezzel csak annyit érsz el,hogy félős lesz és továbbra is fog ugatni vagy nyüszíteni.
A víz nagyon jó idomításra én vizipisztolyt használok,hogy ne zabáljon mindent fel a kerben,jutalom falatot ne feledd adni ha jól csinálta:)
Mit jelent nálad a "megverés"? Huzamos csapkodás, vagy egy tasli? Egy tasli/újságpapírral fenékrecsapás nálam még belefér, de nem tudom elképzelni, hogy olyan ideges legyek, hogy többször megüssem a kutyámat. Többnyire csak elég neki megmutatni az összecsavart újságot.
Valószínűleg kevésbé értett belőle, mint ha "kutya-nyelven" utasítottad volna rendre: pl. grabancrázás. Ráadásul lehet, hogy a későbbiekben félni fog az eszköztől, amivel megütötted - ha kézzel, akkor a kezedtől.
Amúgy a yorkik nincsenek cukorból, valószínűleg kevésbé vette a lelkére az incidenst, mint te. Nem fog ezért haragudni rád, nem fogja esténként álomba sírni magát, legfeljebb összezavarodott, mert nem értette, hogy az ugatásból hogy következik a verés. A kutyák a jelenben élnek, nem rágódnak a múlton. A kérdés csak az, hogy a büntetés jól volt-e időzítve, hogy tanuljon is belőle. A düh nem jó tanácsadó. Ha büntetsz, csak hideg fejjel.
Ma 04.46
Hát miért szerinted mi, ló?
Teljesen mindegy mi, élőlényt verni primitív emberek szokása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!