Akik lakásban tartatok kutyát: hogy?
Mármint, egy kutyának nem mondhatod, mint a cicának, hogy nesze, itt az alom, ide csináld a dolgod. Naponta sokszor leviszed sétálni, oké, de éjszaka mondjuk? Hogy oldjátok meg ezeket a problémákat? Vagy mondjuk elmentek este szórakozni, és hopp, úgy adódik, hogy reggelig ott kell maradni. Ezt meg lehet csinálni lakáskutya mellett?
Azért kérdezem, mert szeretnék egy kis kutyust. Ilyen kis tipikus szobapincsi méretű ölebet, ami lakásba pont jó. Van cicám, vele tökéletesen elvagyunk a lakásban, de kutyám nekem csak udvarban volt, ott érezték jól magukat. Fogalmam sincs, hogy egy lakásban tartott kutyának milyen élete lehet. Vagy nagyon rossz ötlet? A társasházban, ahol lakom, ott van egy csomó kutyás ember, mindig találkozom velük a liftben, van egy lány, akinek a kutyája feje nagyobb, mint az én egész macskám, gigantikus állat, ekkorát még talán nem is láttam. Vidámnak tűnik, nem azért, de vele hogyan lehet ezt megoldani?
Előre is köszönöm a válaszokat! Bocsi, ha butákat kérdezek...
Az 5-ös válaszolót honnan szalajtották?
Ilyen korlátolt felfogással nem csodálkoznék, ha valami barlang mélyén ébredtél volna....bakker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!