Bolhanyakörv - melyiket birkózós, viháncolós kutyára?
Eddig bio spot on cseppeket tettem rá, nem is ment bele semmi, de mivel tervezek vele kirándulni menni, szeretnék rá valami komolyabb cuccot is rakni, eddig a Kiltixet meg a Scalibort néztem,de utóbbi meg állítólag bolhák ellen nem véd :/ Mennyire jók ezek?
És a fő probléma. A kutyámmal nagyon sokat járok bandázni és sokat birkózik, hempereg, néhány kutya meg kimondottan élvezi ha a nyakörvére csimpaszkodhat...
Nem fognak ezek az első ilyen játék közben elszakadni? :/
miért nem teszel rá normális spot ont? elvileg vízállóak is, és a jobb fajta irtótóból is van spot on kiszerelés. :)
a kutyámnak amúgy scalibor volt fent, kullancs soha nem ment bele, szerintem idén is az lesz... véd a szúnyogoktól is, ami azért nem rossz
de ha tényleg sokat játszik, lehet h a spot on a legegyszerűbb, az nem szakad, nem akad be, stb
Köszönöm!
Megmondom őszintén az ára miatt gondoltam nyakörvre. Nem mindegy, hogy havonta 2-3000Ft a spot on vagy pl. fél évente 5-6000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!