A német juhászkutyámmal ha sétálok akkor ő mellettem mindig felkunkorított farokkal sétál. Miért van ez?
Figyelt kérdés
ez mit jelent?2015. ápr. 13. 23:21
1/11 anonim válasza:
Azt jelenti h imad veled setalni
3/11 A kérdező kommentje:
utána néztem 2féle dolog miatt lehet 1 mint az első írja nagyon örül , kettő nagyon figyel valahova "vadászik"
2015. ápr. 14. 09:53
4/11 anonim válasza:
Rossz helyen néztél utána . A test fölé kunkorított farok általában azt jelenti: ide figyeljetek, itt én jövök, mindenki másnak lapítás. Vadászás közben nincs emelt farok. Lapulás van, minél közelebb a földhöz.
5/11 A kérdező kommentje:
4es tehát dominancia jele? akkor ezzel mit tudok kezdeni ?
2015. ápr. 14. 15:13
6/11 anonim válasza:
Van vele más gondod a séták alatt, mint a faroktartása? Ha nincs, akkor semmi dolgod vele.
7/11 A kérdező kommentje:
nincsen nem húz szépen sétál amúgy nem mindig kunkoritja test fölé azt csak akkor ha kutyát lát de nem feszíti a porázt és nem is bántaná. de a kunkorodás azért mindig megvan séta közben neki csak nem test fölött hanem csak szolidan.
2015. ápr. 14. 15:26
8/11 anonim válasza:
Hát ha mondjuk annyira kunkorodik a németjuhász farka, mint egy szánhúzóé, akkor biztos, hogy nem dominancia, hanem keverék. De mivel nem tudom, hogy nálad a kunkorodás mit jelent, így nehezen tudom ezt megmondani... nekem is volt németjuhászom és olyankor volt a farka magasabban mint a háta, amikor épp dominálni próbált egy másik kutyát, vagy nagyon felfigyelt valamire, de ez nem egy állandó jelenség volt végig az egész séta közben, szóval valami nem stimmel.
9/11 A kérdező kommentje:
tks tehát biztos nem keverék
2015. ápr. 14. 15:56
10/11 anonim válasza:
Ne azt nezd, hogy hol tartja a farkat. Ha normalisan viselkedik, barhonnan behivhato, letilthato, akkor teljesen mindegy, hogy all a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!