Csak számomra nem kutyák a kis méretű kis zsebcirkálok?
Azt nem mondom, hogy nem kutyák, meg hogy macskákra hasonlítanak, mert ez azért nincsen így, viszont én sem kedvelem őket, és én sem értem, hogy minek lettek kitenyésztve.
De hát oly sok mindenben leli kedvét az emberi faj, miért pont ilyesmin akadnék ki? :)
Alapvetően társasági céllal,kivéve a kisméretű munka terriereket.
Valaha a yorki is patkányvadász volt. Kinek mi,nekem nem tetszenek,ha kutyát veszek akkor nagyot.
Nem, sokan ugyanilyen gondolkodásúak, mint TE, ami elég szomorú.
Sok "nagy kutyás" gazdi meg kényszert érez rá, hogy fikázza a kicsiket vagy hagyja, hogy a nagy kutyája szekálja a kicsiket (pl. játékból letapossa, stb.).
Nekem volt csivavám, most van egy bull típusú keverékem, ismerősömnek meg német juhásza van és határozottan kutyául viselkedik mind :)
Szívem szerint újra tartanék csivavát is, de az említett nagykutyások miatt félnék bevállalni. Még a mostani nem éppen kicsi keverékemet is úgy szekálják időnként (sokat viszem kutyák közé, imádja őket), hogy nekem kell közbelépnem,hogy nyugodjanak kicsit le, mert a másik gazdi csak mosolyog én meg látom az enyémen, hogy neki már egyáltalán nem kellemes a dolog.
Mindenkinek más jön be egyébként.
Azon gondolkodtál már, hogy egy német juhász se tudja azt nyújtani, amit egy yorki vagy egy mopsz? :)
Ismersz amúgy közelről ilyen kutyákat (a jól nevelt fajtából, amelyik nem érdektelen és hisztis), eltöltöttél velük egy-két órát, vagy csak rájuk néztél és elítélted őket, mert kicsik, és sokan nem használják ki a bennük rejlő lehetőségeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!